Lucas Hernández: “Nobbade Real Madrid för Bayern Munchen”

Lucas Hernández: "Nobbade Real Madrid för Bayern Munchen"

Hernandez nobbade Real Madrid

Fransmannen som lämnade Atlético Madrid för Bayern Munchen i somras säger att han nobbade Real Madrid. Detta på grund av hans förflutna i grannklubben.

Sommaren 2019 sålde Atlético Madrid flertalet spelare. Det var framför allt Antoine Griezmann, Rodrigo Hernández och Lucas Hernandez som lämnade den spanska huvudstadsklubben. Totalt fick man in drygt 270 miljoner euro. Enligt Diego Pablo Simeone var försäljningen av “Lucas” den som gjorde mest ont. Nu uttalar sig 23-åringen om flytten.

– Det fanns andra intresserade klubbar och jag hade allt jag behövde i Madrid. Jag satte allt på bordet. Jag tänkte på det; jag pratade med min familj. Till slut var det rätt ögonblick för mig att byta liv, stad, kultur och land: att se något annat. Bayern motsvarar vem jag är, min mentalitet, mina ambitioner. Klubbens representanter och spelarna sa till mig att jag skulle gå med i en familj. Det är sanningen, säger han till France Football.

Vänsterbacken passar även på att hylla Bayern Munchen som klubb.

– Bayern är en historisk klubb. Det representerar så många saker i världen. Jag har redan haft en trevlig liten upplevelse och en lista av prestationer, men jag är en stor tävlingsmänniska och jag vill vinna ännu fler titlar. Bayern är en vinnande maskin Det var perfekt för mig, fortsätter 23-åringen.

Försvararen avslöjar även att hade erbjudanden från Real Madrid.

– Real hade redan gjort ett drag för (att värva) mig, det är sant, men inte den här sommaren. Och jag skulle inte gå dit. Inte efter att ha burit Atleticos färger en så lång tid, säger han till France Football.

SE ÄVEN: Uppgifter: Erling Håland på Real Madrids radar

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply