Lozano fortsätt nära Manchester United

Lozano fortsätt nära Manchester United

United ger inte upp – vill köpa stjärnan

Flera klubbar ska redan ha visat intresse för den mexikanska PSV-stjärnan Hirving Lozano. Nu även Manchester United. Frågan är om det inte blir The Red Devils som drar det längsta strået.

Hirving Lozano har kommit in i VM efter en kanonsäsong i holländska ligan med PSV Eindhoven. 19 mål och 11 assist mäktade den unge mexikanen med på 34 matcher, alla turneringar inräknat.

Barcelona är inte ensamma om att fightas om Lozano; även Manchester City, Everton och Chelsea har nämnts som tänkbara klubbadresser. -” Efter VM har vi en bättre bild av verkligheten, om han kommer stanna i PSV eller flytta på sig”, berättar hans pappa. Även mexikanske förbundskaptenen Juan Carlos Osorio har uttalat sig om sin beryktade mittfältare, och menar i en intervju med brittiska Sky Sports att Lozano skulle göra succé i engelska ligan. – ” Jag tror att vilken klubb han än spelar i, kan skatta sig lycklig. Hans snabbhet och återigen hans förmåga att utmana gör att han platsar i vilken liga som helst”.

Fler klubbar ute efter mexikanen

SE ÄVEN: Rasmus Dahlin lön 2018

Men United är inte de enda som uppges vilja köpa anfallaren. Förutom United, med Chelsea och City samt Everton, så ska även FC Barcelona ha ryktats till att vara intresserade. Dock har det inte bekräftats om den katalanska klubben faktiskt gjort anspråk på den mexikanske anfallaren eller inte.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply