Lorenzo Insigne ersätter Coutinho om en affär blir av

Lorenzo Insigne ersätter Coutinho om en affär blir av

Coutinhos ersättare i Liverpool sägs vara klar

Det börjar se allt mer klart ut att Coutinho lämnar Liverpool för spel i FC Barcelona. Nu kommer uppgifter om att Lorenzo Insigne ses som ersättare om brassen lämnar Anfield i sommar.

Coutinho kommer allt närmare en flytt till Barcelona. Under lördagen ska brassen ha lämnat in en begäran om flytt på Liverpools kontor och det mesta tyder på att den spanska storklubben betalar över 100 miljoner pund för brassen. Liverpool har därmed börjar rikta blickarna mot en ersättare för Coutinho och enligt Daily Mirror ska The Reds nu riktat blickarna mot Serie A. Enligt tidningen ska NapoliLorenzo Insigne vara den utvalde för Jürgen Klopp under sommarens transferfönster. Liverpool ska vara beredda att erbjuda 65 miljoner euro för att köpa loss 26-åringen inom de kommande två veckorna.

SE ÄVEN: Premier League spelschema 2017/2018

Det återstår att se om Napolis president Aurelio De Laurentiis accepterar budet under det som återstår av transferfönstret. Tidigare har det ryktats om att Napoli kräver 100 miljoner euro för Insigne.

Lorenzo Insigne ersätter Coutinho om en affär blir av

Renato Sanches ska vara ett alternativ

Renato Sanches har haft en tuff säsong i Bayern München. Det unga stjärnskottet har inte fått så mycket speltid som han hade hoppats på och anfallaren har fått nöja sig med sporadiska inhopp. Detta skall ha frustrerat stjärnan som vill ha mer speltid den kommande säsongen. Detta har gjort att klubbar som Chelsea och AC Milan har spetsat öronen. Båda klubbarna har uppgetts vara mycket intresserade av Sanches men Bayern är inte helt redo att släppa den 19-årige mittfältaren.

Enligt uppgifter till Metro skall Milan ha kommit med ett bud på 44,7 miljoner pund för Sanches, en låndeal med optionen att köpa. Detta är ett bud som Bayern dock skall ha tackat nej till.

En annan klubb som har gett sig in i leken är Liverpool. Enligt tyska SportBild skall Jürgen Klopp vara mycket intresserad av att låna in Sanches. Den unge, portugisiske mittfältaren sägs vara perfekt tills Klopp kan lägga händerna på RB LeipzigNaby Keita. Klopp har länge haft ögonen på Keita, som inte uppges vara intresserad av en flytt.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply