• Error, no group ID set! Check your syntax!

London-tränaren: Jag är en katastrof på att värva spelare

Chelsea-tränaren erkänner – kan inte värva bra spelare

Förra årets succétränaren Antonio Conte, som såg till att vinna Premier League med sin nya klubb Chelsea, har haft det betydligt tuffare det här året. Nu kommer ett erkännande från italienaren, att ett problem är att han inte vet hur man värvar bra spelare.

Från att vinna Premier League på överlägsen manér, till att ligger så långt bakom Manchester City att ligadrömmen redan är glömt. För även om Manchester-laget gör en riktigt stark säsong, så har även det engelska huvudstadslaget bjudit på en rejäl under prestation under framför allt hösten 2017, men även början av 2018.

London-tränaren: Jag är en katastrof på att värva spelare

“Vet inte hur man värvar”

SE ÄVEN: Chelsea spelarnas löner

Att ett lag gör ett tapp i Premier League kanske inte är det mest ovanliga. Men att göra det på det här sättet, framför allt med Chelseas starka ekonomi, är dock mer förvånande. Dock är det bra att veta om att pengarna inte gör allt, man måste ju även veta vad man sysslar med.

Det vet Antonio Conte om nu. För den italienske tränaren säger till Sky Sports England att han inte vet hur man värvar på bästa sätt.

– Jag vet faktiskt inte. Min uppgift är att få ihop ett bra lag med bra sammanhållning, det är något som jag är bra på. Men jag är inte lika bra på att värva, säger tränaren.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply