bet365

Liveuppdatering: Journalister vallfärdar till Via Turati i Milano

Live, 29/1:
16.27: En journalist på GdS uppges ha en ”hemlig källa” som finns med på förhandlingarna. Enligt honom kommer allt att bekräftas idag.

16.12: Enligt de senaste rapporterna kommer Balotelli anlända till Milano imorgon. Obekräftade uppgifter säger att Balotellis flickvän ska ha sagt att allting är klart. Milanchannel har gjort en film och sång tillägnad Mario Balotelli.

16.08: Italienska journalister vallfärdar till Via Turati, hundratals människor står utanför Via Turati och väntar på att Galliani ska komma ut och offentliga-göra affären.

15.49: I detta nu har journalister, sportchefer, supportrar och många andra personer tagit sig till Via Turati i Milano, där Milan sköter sina affärer. En övergång kommer offentliggöras när som helst.

15.30 MilanChannel (Milans officiella TV-kanal. Har sagt att förhandlingarna går ”mycket bra”. Det finns en stor optimism gällande en affär och enligt SKY Italia kan affären bli Officiell inom ett par timmar! Gazzetta dello Sport skriver att ALLT är klart nu. Summan kommer ligga på 20 milj € plus 3 miljoner € i bonusar. Det enda som saknar är Balotellis namn på kontraktet.

Vad som har hänt tidigare i denna såpa:
Affären mellan de två storklubbarna verkade ha ha kört fast en aning, föga förvånande var övergångssumman vad som fick affären att stanna till. Manchester City var helt klara med att de skulle ha 23 miljoner € för ’Super-Mario’ Balotelli. Milan var lika säkra på sin sak, inte en cent över 20 miljoner €.

Manchester City valde att sänka summan till 22 milj €, Milan står fast vid 20.

Balotelli skickar SMS till sina vänner i Italien där han kort och gott skriver ”Jag kommer hem!”.

David Platt gick ut i media igår och förnekade ALLT som hade med en förhandling att göra, antagligen för att få bort media. 

I princip alla spelbolag har STÄNGT alla spel på Balotelli till Milan. 

Källa: MilanChannel, ACMilan.com, Milannews.it Sky Italia, GdS

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply