Liverpool vill värva Keylor Navas till sommaren

Navas i Liverpools planer

Målvakten som ser ut att lämna Real Madrid kan komma att skriva på för Liverpool. Det skriver spansk press under onsdagsmorgonen.

Säsongen 2017/2018 har inte gått som Real Madrid varit beredda på. Man må ha vunnit det första mötet av två mot Paris Saint-Germain men både i La Liga och Copa del Rey har man ingen vidare chans att vinna turneringen. I cupen slogs man ut av Leganés och i La Liga ligger man hela 17 poäng bakom FC Barcelona, något som gör att man placerar sig på fjärde plats i tabellen.

Liverpool vill värva Keylor Navas till sommaren

En av positionerna som varit svaga under de senaste åren är målvaktsposten. Keylor Navas har inte varit lika stabil som marängerna hoppas på och det har pratats om värvningar av antingen Thibaut CourtoisDavid De Gea och Jan Oblak för att ersätta målvakten från Costa Rica.

Var Navas skulle komma att spela vid en flytt är oklar, men det saknas inte klubbar som vill knyta till sig honom. Det senaste laget att visa intresse för målvakten är Liverpool. Navas ska vara väldigt intressant för Jürgen Klopp som vill förstärka målvaktsposten inför den kommande säsongen.

SE ÄVEN: Liverpool intresserade av Leon Bailey

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply