Liverpool vill värva Leon Goretzka i vinter

Liverpool vill värva Leon Goretzka i vinter

Leon Goretzka jagas av Liverpool

Enligt brittisk press kommer Liverpool att försöka värva mittfältaren från Schalke 04.  Det är fortfarande oklart var 22-åringen kommer att spela då nästa säsong då han även ska ligga i förhandlingar om en eventuell kontraktsförlängning med Schalke 04.

Leon Goretzka har jagats av de flesta storklubbarna under den gångna sommaren. Lag som Bayern München, FC Barcelona och Real Madrid har alla kopplats ihop med den tyske stortalangen och nu har även Liverpool lagt sig in i kampen om 22-åringen. Enligt flera brittiska tidningar kommer The Reds försöka värva spelaren under det kommande transferfönstret för att förstärka sin trupp.

Det kommer dock inte bli någon lätt uppgift för Jurgen Klopp och Liverpools klubbledning att få till en affär. Förutom att några av Europas toppklubbar står i kö för att försöka knyta till sig Goretzka sägs mittfältaren även kunna förlänga sitt nuvarande kontrakt med Schalke 04. Den nuvarande överenskommelsen sträcker sig till och med nästa sommar men den tyska klubbar hoppas kunna skriva ett långtidskontrakt med sin diamant.

SE ÄVEN: Så mycket tjänar Liverpools stjärnor 2017/2018

Liverpool vill värva Leon Goretzka i vinter

 

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply