Liverpool vill byta Emre Can mot Sami Khedira

Liverpool vill byta Emre Can mot Sami Khedira

Förre Real Madrid-spelaren aktuell för Juventus

Den tyske landslagsmannen och tillika Juventus-spelaren Sami Khedira kan vara på väg mot ett nytt äventyr i sin karriär. Enligt engelska The Sun vill Liverpool inkludera den förre Real Madrid-spelaren i en bytesaffär.

Att Emre Can är på väg bort från Liverpool är ingen nyhet, utan något som snarare är väntat och kommer att hända. Troligtvis till sommaren. Dock verkar inte The Reds, som nu förbereder sig inför Champions League-finalen, vilja gå helt lottlösa ur affären.

Det är klart att Merseyside-klubben kommer få pengar för övergången. Men det verkar också som Liverpool har något annat i kikaren.

Kan byta Can mot Khedira

LÄS MER: Liverpool-spelarnas löner

Nämligen en bytesaffär. För det är ju som så att den engelska tidningen The Sun under morgonen skriver att Liverpool inte verkar ha några större problem att släppa Emre Can. Men affären verkar bli lite annorlunda än vad det först var tänkt.

Juventus kommer fortfarande att få betala för mittfältaren, men dock en betydligt mindre summa. Och det samtidigt som Liverpool verkar vilja lägga beslag på mittfältsgeneral Sami Khedira. En övergång som skulle kunna ge Premier League-laget viktigt erfarenhet och stabilitet på sitt mittfält i och med den tidigare Real Madrid-spelaren.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply