Liverpool-spelarna får enorm bonus för vinst i Champions League

Liverpool-spelarna får enorm bonus för vinst i Champions League

Enorma bonusen som väntar på Liverpool-spelarna

Att vinna Champions League är förstås något som alla spelare vill göra minst en gång under sina karriärer. Men inte bra av sportsliga skäl, något som vi kan förstå varför…

Det är så klart en enorm ära att kunna vara med lyfta Champions Leagues buckla. Det här är bland det största som går att göra som fotbollsspelare. Även om det kommer en ny chans varje år så är det något som är väldigt eftertraktat att uppnå.

I år kommer Liverpool och Real Madrid drabbas samman, och spelarna i det första laget har extra många anledningar att fira.

Kan få plus i plånboken

HÄR: Se Real Madrids enorma löner

Nämligen nästan 800 miljoner anledningar till att få fira lite extra. Vi vet ju att Real Madrid-spelarna tidigare fått allt från exklusiva klockpr, bilar med mera. Men Liverpools bonus kommer inte vara att ta för hacke.

Det handlar om att Champions League-truppen får 750 miljoner pund att dela på. Det om de klarar av att vinna, vill säga. Först ska de alltså klara av att slå ett av Europas mest formstarka lag. Som dessutom vann Champinos League både ifjol samt säsongen innan det. Något gör det spanska huvudstadslaget till favoriter.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply