Liverpool släpper inte intresset för Denis Cheryshev

Denis Cheryshev fortfarande aktuell för Liverpool

Enligt rapporter kommer Liverpool att försöka värva Real Madrids Denis Cheryshev under transferfönstrets sista dag.

Redan i november månad skrev vi på Silly Season Sverige att Liverpool är väldigt intresserade av att hämta in Real MadridDenis Cheryshev under vinterfönstret. Då rapporterade vi att Liverpool jagar Denis Cheryshev och Martin Montoya och The Reds sägs inte ha släppt intresset för spelaren och kommer försöka få till en övergång under transferfönstrets sista dag.

I januari sades istället Liverpool vilja sno Alex Teixeira framför näsan på Chelsea men efter att man fått nobben av spelaren ska man nu ha återgått till att försöka köpa loss Real Madrids ryss som både kan spela som mittfältare och anfallare.

Enligt rapporter kommer Liverpool att lägga ett bud på den 25-årige spelaren värt 7 miljoner pund då spelaren är desperat att flytta. Detta på grund av speltid samtidigt som hans Ryssland kommer att spela i sommarens EM-slutspel som drar igång den 10 juni.

Spelaren har aldrig riktigt fått en chans i det stjärnspäckade laget och har tidigare varit utlånad till bland annat Villarreal, nu återstår det att se om han kommer att flytta eller om han stannar i den spanska huvudstadsklubben ett tag till.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply