Liverpool ska enligt uppgift förbereda sig för att konkurrera med Tottenham om att värva den unga Franska Talangen!

Liverpool ska Enligt Uppgift förbereda sig för att Konkurrera med Tottenham om att Värva den Unga Franska Talangen!

Tottenham och Liverpool tävlar om Eintracht Frankfurts anfallare Randal Kolo Muani.

Randal Kolo Muani anslöt sig till Frankfurt på en fri transfer tidigare i år och har sedan dess gjort 5 mål på 14 Bundesligamatcher. Han fick nyligen sin första kallelse till den franska landslagstruppen.

Även om Muani nyligen anslutit sig till Frankfurt kan han redan vara på väg bort eftersom det tyska laget inte vill sälja honom för ett lågt pris.

Tottenham och Liverpool har båda visat intresse för den 24-årige anfallaren, men Frankfurt vill ha ett högre pris på cirka 80 miljoner euro.

Frankfurt köpte Muani på ett förkontraktsavtal från Nantes, så om de kan sälja honom för sitt begärda pris kommer de att göra en otrolig vinst. I Qatar spelade Muani sin första VM-match mot Tunisien under gruppspelet.

Christopher Nkunkus skada ledde till att han kallades in till Frankrikes landslag, där han imponerade. Detta gjorde det lukrativt för alla intresserade klubbar att skriva kontrakt med den unge fransmannen.

Randal Kolo Muan ingår i den Franska VM-truppen och hans chanser att bli bästa målskytt i VM 2022 är ganska Liten . Vem vinner VM 2022? Frankrike har goda chanser att vinna VM 2022 enligt oddset på fotbolls-VM 2022 vinnare!.

Chans att vinna 1 miljon varje dag här =>

Här kan du läsa mer om Potentiella Transfers:

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply