Liverpool siktar in sig på Depay om Mané lämnar

Liverpool siktar in sig på Depay om Mané lämnar

Memphis Depay till Liverpool?

Efter en svår period i Manchester United har Memphis Depay hittat rätt i Lyon. Nu sägs Liverpool vilja värva spelaren om Sadio Mané lämnar Anfield i sommar.

Det pratas en hel del om att Sadio Mane kan komma att lämna Liverpool i sommar. Det är framför allt Real Madrid som kopplats ihop med anfallaren och det är oklart om spelaren fortsätter på Merseyside under den kommande säsongen. Liverpool har ingen intention att göra sig av med stjärnan men skulle man tvingas sälja honom ska The Reds redan ha pekat ut en ersättare som man vill värva in under den kommande sommaren.

Enligt franska L’Equipe ska Liverpools klubbledning tillsammans med Jurgen Klopp pekat ut Memphis Depay som en potentiell ersättare till Mané om den senegalesiske stjärnan skulle lämna. Depay har tidigare spelat i Manchester United där det inte blev riktigt som holländaren hoppades på. Istället flyttade han vidare till Lyon där det blivit framgångar i Ligue 1.

Depay sitter på ett kontrakt till och med sommaren 2021. Det är oklart hur hög prislapp holländaren har för att lämna i sommar.

SE ÄVEN: Uppgifter: Liverpool-backen nära Lazio

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply