bet365

Liverpool överväger att sälja Naby Keita under transferfönstret i januari!

Naby Keitas nuvarande kontrakt med Liverpool löper ut om sex månader och enligt Sky Sports reporter Dharmesh Sheth kan laget göra sig av med honom under transferfönstret i januari om de inte vill förlänga hans kontrakt. Se och spela på fotboll live =>

Jurgen Klopp spenderade över 53 miljoner pund för att värva den centrala mittfältaren Naby Keita 2018, men det verkar som att hans tid i Liverpool kan vara på väg att ta slut. Jones sa nyligen i en intervju med GIVEMESPORT att The Reds nu planerar att göra sig av med Keita när transferfönstret i januari öppnar.

27-åringens veckoavtal på 130 000 euro per vecka löper ut om sex månader, och bland de som söker honom finns AC Milan, Newcastle United, West Ham United och Borussia Dortmund.

Sheth medger att trots att Keita befinner sig på Liverpools värmländska träningsläger i Dubai för närvarande har Bundesliga nämnts som en potentiell destination.

Om man inte kommer överens om en kontraktsförlängning före årets slut tror journalisten att det är möjligt att en avgång kan ske i januari.

Sheth sa till GIVEMESPORT: ”Han har haft sin del av skadeproblem under sin tid i Liverpool.

”Det har nyligen förekommit rykten som kopplar honom till en återkomst till Bundesliga, men för tillfället är han med Liverpool-truppen i Dubai och har återupptagit träningen med dem”.

”Det är definitivt något att hålla ett öga på, för om Liverpool bestämmer sig för att inte förlänga kontraktet kan det till och med finnas affärer att göra i januari.”

Liverpool har tidigare tittat på att förlänga Keitas vistelse på Merseyside. Detta var efter att sportchefen Julian Ward träffade den tidigare Leipzig-mannens agent, Björn Bezemer, under sommaren. Chans att vinna 1 miljon varje dag här =>

Fler potentiella övergångar:

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply