Liverpool och Napoli jagar Héctor Herrera i FC Porto

Liverpool och Napoli jagar Héctor Herrera i FC Porto

Héctor Herrera på Liverpool och Napolis radar

Enligt den portugisiska tidningen A Bola kan den mexikanske mittfältaren komma att lämna FC Porto i vinter och det pratas främst om Liverpool och Napoli som möjliga destinationer.

Jakten på Héctor Herrera är stenhård och mittfältaren som hunnit bli 26 år är på önskelistan hos många klubbar runt om i Europa, bland annat hos Liverpool och Napoli där de båda ligger i fronten för att köpa loss spelaren, det rapporterar portugisiska A Bola på torsdagen. Även Juventus ska vara intresserad av spelaren vars utköpsklausul ligger på 40 miljoner euro.

Ovanstående klubbar sägs vara de som har visat stort intresse för spelaren vars kontrakt sträcker sig till och med sommaren 2019, men det ska även finnas köpvilliga klubbar från Chinese Super League, det är dock oklart vad de asiatiska klubbarna vil betala för Herrera vars PSV inte kan ta sig vidare från Champions League efter att ha förlorat i senaste omgången mot Atlético Madrid, detta med 2-0 på bortaplan.

Herrera kom till FC Porto sommaren 2013 efter att flera av europas största klubbar jagat honom. Innan flytten till Portugal ska även Manchester United ha varit intresserade av en värvning av den 26-årige mittfältaren.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply