Liverpool lägger bud på Lemar – ska slå transferrekord

Liverpool lägger bud på Lemar - ska slå transferrekord

Thomas Lemar – Liverpools mål i sommar

Enligt brittisk media är Liverpool inte klara än på transfermarknaden. Anfield-klubben ska nämligen vara på jakt efter Thomas Lemar från AS Monaco.

Liverpool är ett lag som är i rampljuset för tillfället. På söndagskvällen slog man Arsenal på hemmaplan med hela 4-0 och när det kommer till övergångar ser inte allt ut att vara klart. Då det fortfarande är flertalet dagar kvar av sommarens transferfönster kan allt hända, inte minst att Philippe Coutinho lämnar för FC Barcelona. I dagsläget är det oklart om brassen kommer fortsätta spela sin fotboll på de brittiska öarna när övergångsperioden stänger eller om det blir en flytt till La Liga. Oavsett var Coutinho väljer att spela sägs Liverpool vara benägna att värva in spelare, och enligt både franska och engelska tidningar ska man ha bestämt sig för ett namn, Thomas Lemar.

SE ÄVEN: Lista: Liverpools bästa spelare i Premier League

Liverpool lägger bud på Lemar - ska slå transferrekord

Enligt Telegraph ska Liverpool nämligen ha lagt ett bud på fransmannen värt 60 miljoner euro. Tidningen skriver att klubben inte ser Lemar som en ersättare till Coutinho utan att man räknar med att båda spelarna kommer bära den röda tröjan under säsongen 2017/2018. The Reds har tidigare förkastat samtliga bud som kommit in från Barcelona och det återstår att se vad som händer under de kommande dagarna.

Samtidigt kommer franska L’Equipe med liknande uppgifter. Tidningen skriver dock att Liverpool ska ha erbjudit hela 72 miljoner euro, plus 8 miljoner i bonusar för en värvning av mittfältaren.

I detta nu ligger AS Monaco i förhandlingar med PSG om en övergång för Kylian Mbappé och ska inte ha lämnat något svar till Jürgen Klopp och den engelska klubbledningen.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365