Liverpool jagar Marc Ter-Stegen och Loris Karius

Liverpool jagar Barcelonas Marc-Andre Ter Stegen

Ter Stegen och Karius på Liverpools radar

Liverpools jakt på målvakt fortsätter och enligt de senaste uppgifterna ska man spanat in Loris Karius och Marc-André Ter Stegen. 

Det har ryktats en del om att Marc-André ter Stegen är på väg mot en flytt från Camp Nou. Den tyske målvakten som flyttade från Borussia Mönchengladbach till Barcelona 2014, har i år fått se sig utkonkurrerad av Claudio Bravo och därmed fått dåligt med speltid. Tidigare i veckan meddelade spanska sajten Fichajes att Barcelona är öppna för att sälja om rätt bud trillar in.

Det är allmänt känt att Liverpool spanar efter ny målvakt och Ter Stegen har varit ett intressant namn. Daily Mirror skriver att Liverpool fortfarande har siktet inställt på Barcelona målvakten.

Ett annat namn som Liverpool följer kunde nämligen Bleacher Report avslöja. Det handlar om målvakten Loris Karius från Mainz 05 i Bundesliga. Karius har hållit nollan sex gånger under årets säsong vilket är en stark bidragande orsak till den imponerande femte plats som laget för tillfället placerar sig på.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply