Liverpool jagar Denis Cherysev och Martin Montoya

bet365

Duo från Real Madrid och Barcelona aktuell för Liverpool

Maskineriet i Liverpool under Jürgen Klopp har börjat rulla igång nu, men trots det vill den tyske managern göra stora förändringar i sin trupp. I januari ska han vilja buda på två spelare, nämligen Denis Cheryshev i Real Madrid och Barcelonas utlånade högerback Martin Montoya.

Denis Cheryshev får inte mycket speltid alls i Real Madrid, trots att 24-åringen imponerade stort när han var utlånad från klubben till Villarreal förra säsongen. Redan i somras uppgavs klubbar som Liverpool och Arsenal vara intresserade av ryssens tjänster, men nu uppges en av dessa klubbar återigen vara sugna på att värva yttermittfältaren.

Liverpool vill värva Denis Cheryshev

Det är Liverpool som ska vilja värva den ryske landslagsmannen, som ser en utlåning eller permanent flytt som en nödvändighet för att spela sig till en plats i EM-truppen inför mästerskapen nästa sommar. Då ska alltså Jürgen Klopp erbjuda en väg ut för Cheryshev, då Marca skriver att ryssen själv pushar för att få igång en övergång till den engelska storklubben.

Jagar även Martin Montoya

För tillfället får inte Barcelonas utlånade stjärna Martin Montoya någon vidare speltid, vilket sätter igång spekulationer om att lånet hos Inter skulle avbrytas i januari. Då ska Liverpool, som tidigare har uppgetts vara intresserade, vilja värva honom enligt Corriere dello Sport.

Liverpool har även uppgetts vara ute efter Stoke Citys succémålvakt Jack Butland.

Även spelare som Thomas Müller har placerats i klubben, samt Borussia Dortmund-duon Marco Reus och Mats Hummels.

 

 

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply