Liverpool intresserade av Jack Wilshere

Liverpool intresserade av Jack Wilshere

Wilshere på Liverpools radar

Brittisk press skriver på måndagsmorgonen att Liverpool är intresserade av att värva Jack Wilshere. Detta om spelaren inte förlänger med Arsenal.

För närvarande ligger Jack Wilshere i förhandlingar med Arsenal om att förlänga spelarens kontrakt. Efter att ha kommit tillbaka från skadorna har stjärnan hittat tillbaka till toppformen. Wilshere sitter på ett kontrakt som sträcker sig till och med den 30 i sommar och trots att man ligger i förhandlingar är det inte säkert att det blir en fortsättning på Emirates Stadium.

Nu skriver The Sun att Liverpool vill värva Jack Wilshere om han inte skulle förlänga med Gunners under våren. Den före detta Bournemouth-spelaren sägs kräva en lön på 4,5 miljoner pund per säsong hos Arsenal. Hur Londonklubben ställer sig till det är fortfarande oklart.

SE ÄVEN: Arsenal löner och kontrakt 2017/2018

Intresse från La Liga

Det är inte bara Liverpool som ska ha visat intresse för att värva Jack Wilshere. Även flertalet klubbar från La Liga ska ha hört av sig angående spelarens tjänster. Tidigare har bland annat Real Betis nämnts som en av klubbarna som ska vara intresserade av att knyta till sig Jack Wilshere.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply