Liverpool ger inte upp i kampen om Thomas Lemar

Liverpool ger inte upp i kampen om Thomas Lemar

Lemar fortsatt på Liverpools önskelista

Liverpool vill fortsätta värva stort och sägs inte ha gett upp i jakten på att värva Thomas Lemar från AS Monaco.

Den gångna sommaren var Liverpool och Arsenal i budgivning om att värva Thomas Lemar från AS Monaco. De både engelska storklubbarna visade stort intresse för att värva 22-åringen men tillslut blev det ingen övergång alls. Istället stannade Lemar i furstendömet och spelade ytterligare en säsong i Monaco. Både Liverpool och Arsenal ska ha erbjudit drygt 100 miljoner euro för att köpa loss Lemar men kunde inte komma överens med Monaco om en flytt. Nu vill The Reds försöka igen och utnyttja den goda relation man har med Monaco efter köpet av Fabinho för ett par dagar sedan.

Det är brittiska TMW som kommer med uppgifter om att Liverpool kommer försöka värva Lemar och att man denna gång kommer att erbjuda drygt 115 miljoner euro, en summa som Ligue 1-klubben ska gå med på att acceptera.

Liverpool ger inte upp i kampen om Thomas Lemar

Efter att ha förlorat Champions League-finalen mot Real Madrid har Liverpool börjat planera inför nästa säsong. Flera värvningar ska in och man har redan gjort klart med Naby Keita och Fabinho. Lemar kommer även han bli en viktig pjäs i Klopps lagbygge om han flyttar till Anfield sommar. Enligt uppgifter kommer Liverpool även att värva en mittback och en spelfördelare.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply