bet365

Liverpool förbereder att klara sig utan stjärnan

Jurgen Klopp roterar om i laget – vill klara sig utan Emre Can

Liverpool övar sig på att spela utan Emre Can på mittfältet. Det eftersom den tyske mittfältaren med allra största chans inte kommer att spela med Merseyside-klubben efter säsongens slut.

Redan under gårdagens match mot Porto fick Premier League-laget öva på att spela utan sin mittfältsstjärna. Emre Can, som varit en av de mest tongivande spelarna i Liverpool under de senaste säsongerna, var inte ens med i CL-truppen.

Man befarar från engelskt håll att tysken, vars kontrakt är på väg att gå ut med klubben, kommer att leta sig söderut efter sommaren.

Liverpool förbereder att klara sig utan stjärnan

Verkar gå till Juventus

TITTA: Liverpools spelarlöner

Redan sedan den förra sommaren så var det tal och rykten om att Turin-klubben rykte i mittfältaren, ett intresse som är så väl bekräftat som officiellt. Det här innebär ju med andra ord att Liverpool nu får börja förbereda sig för att spela utan sin stjärna, vilket de också gör.

För när The Reds spelade sin första slutspelsmatch i Champions League på nio år så gjorde man det utan Emre Can. Det här är något som tränaren Klopp lär få göra oftare, vilket kanske inte är en nackdel med tanke på att Liverpool imponerande besegrade Porto med 5-0 på bortaplan.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply