LISTA: Världens snabbaste fotbollsspelare 2017/2018

LISTA- Världens snabbaste fotbollsspelare 2017:2018

Världens snabbaste fotbollsspelare utan boll

Den här listan kommer att handla om världens snabbaste fotbollsspelare 2017. Vem är den snabbaste fotbollsspelaren 2017? Det är en fråga som ofta dyker upp när man tänker på enskilda spelare. Snabbhet och teknik är effektiva egenskaper och är något av det viktigaste som en fotbollsspelare ska vara bra på. Det är detta som gjort att nästan alla storspelare har lyckats. Till exempel så var Maradona kvick och oförutsägbar.

Topp 10 snabbaste fotbollsspelare i världen

Tar vi en titt på listan med sju spelare som har sina egna finter ser vi att nästan alla som är med är stora stjärnor som har spelat eller spelar i något storlag. När vi är inne på ämnat med finter kan vi även ta en titt på spelarna med bäst finter på FIFA för att få reda på vilka spelare man ska ha i sitt lag. Med de bästa finterna på FIFA 17 överlistar du din motståndare utan några större problem. Listan med 10 stjärnor vars finter blivit helt misslyckade är även intressant då man inte alltid kan lyckas med att dribbla bort sin motståndare och det hela slutar med att det ser ganska roligt ut. Bilderna är hämtade från Bildbyrån och informationen är hämtad på fifa.com.

LISTA- Världens snabbaste fotbollsspelare 2017:2018

Världens snabbaste fotbollsspelare genom tiderna?

Tidigare har vi på Silly Season Sverige publicerat listor som blivit väldigt uppskattade av våra läsare. De har handlar om allt från Europas 10 största arenor till tio spelarförsäljningar som ångras och de 20 snyggaste matchtröjorna. Dessa är några av de mest lästa listorna Sillyseason.se som är relaterade till snabbhet. 

På Silly Season Sverige finns det även andra listor. De har handlat om allt från världens mest sålda fotbollströjor och spelare som har varit världens dyraste till världens dyraste sponsoravtal och fotbollsvärldens dyraste övergångar någonsin. Ta gärna en titt på de efter att vi gått igenom världens snabbaste fotbollsspelare.

20. Jordi Alba (FC Barcelona)
19. Aaron Lennon (Everton)
18. Raheem Sterling (Manchester City)
17. Manuel Iturbe (Bournemouth)
16. Gervinho (Heibei China Fortune)
15. Victor Ibarbo (Atlético Nacional)
14. Seydou Doumbia (Newcastle United)
13. Kyle Walker (Tottenham Hotspur)
12. Antonio Valencia (Manchester United)
11. Arjen Robben (Bayern München)

LISTA- Världens snabbaste fotbollsspelare 2017:2018

10. Jonathan Biabiany

LISTA Världens snabbaste fotbollsspelare -

Jonathan Biabiany är en dröm att ha när man spelar FIFA eller något annat fotbollsspel och tidigare var fransmannen spelets snabbaste spelare tre år i rad.

9. Gabriel Agbonlahor

LISTA Världens snabbaste fotbollsspelare

Aston Villas anfallare är ofta ganska överskattad men det går inte att undgå hans snabbhet som är en av de bästa i engelsk fotboll.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply