• Error, no group ID set! Check your syntax!

LISTA: Världens långsammaste fotbollsspelare 2018-2019

LISTA: Världens långsammaste fotbollsspelare 2017-2018

10 långsammaste fotbollsspelarna i Europa 2018/2019

Nu ska vi gå igenom vilka som är världens långsammaste fotbollsspelare 2018. Vilka är världens mest långsammaste spelare? 

Vi lägger väldigt ofta ner tid på att räkna ut vem som är den snabbaste spelaren och vilka de snabbaste fotbollsspelarna är. Eller så fokuserar vi på vilka som skjuter de snabbaste skotten i fotboll. Därmed glömmer vi oftast bort de som inte skjuter tillräckligt snabbt eller de som inte är tillräckligt snabba spelare, nämligen de mest långsamma spelarna i fotbollsvärlden.

Naturligtvis fick det oss på Silly Season Sverige att tänka på att det hade varit intressant att veta vem som är mest långsam och tog därför reda på det genom att upprätta denna lista med de mest långsamma spelarna i världen/Europa.

LISTA- Världens långsammaste fotbollsspelare 2017-2018

De långsammaste spelarna i världen

Det finns de spelare som alltid varit var långsamma och så finns det spelare vars hastighet har sjunkit med åldern. Det vi har tänkt titta på i denna listan är vilka professionella fotbollsspelare som är långsammast på att springa på fotbollsplanen.

5. Michael Carrick – Manchester United

Uppgifter Michael Carrick erbjuds nytt kontrakt av UnitedUppgifter Michael Carrick erbjuds nytt kontrakt av United

Är långsam, men det har inte märkts av särskilt mycket under karriären. Carrick har i stället utnyttja sin styrkor, med placeringssäkerhet och ett bra passningsspel. 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply