Lista: Världens fem mest otroliga fotbollsarenor

Världens häftigaste fotbollsarenor

Världens häftigaste arenor? Vad hade fotbollen varit utan de otroliga arenorna? Ta gärna en titt på denna lista med några otroliga fotbollsarenor och förmodligen världens häftigaste arenor. Det finns flera olika typer av arenor men vi kan lova dig att du inte sett något liknande som det du kommer att se på denna lista. Arenorna på listan överraskande, konstiga och vissa kan man knappt tänka sig att de verkligen ser ut på det sättet. Några av arenorna är så pass häftiga och imponerande att många med all sannolikhet hade åkt till ett annat land bara för att få se en av arenorna på listan.

Världens mest imponerande fotbollsarenor

Tidigare har vi på Silly Season Sverige gjort listor om alla möjliga teman och några av dessa är just om arenor runtom i världen. Nedan har vi tagit fram ett axplock av de mest populära inom kategorin fotbollsarenor som vi tror och hoppas att du kommer att gilla. Kolla in världens häftigaste arenor.

5. World Games Stadium – Taiwan

World Games Stadium i Taiwan är en av världens häftigaste arenor

World Games Stadium i Taiwan är en av världens häftigaste arenor. Denna otroliga arena är en av de mest kuriösa i världen och även en av de mest ekologiska samt ekonomiska. Den är täckt med flera tusen solfångare som gör att mycket av energin som förbrukas på arenan kommer ifrån solenergi. Förutom att arenan använder sig av en bra teknik för att minska energikostnaderna så ser arenan även ut som en orm som gör att arenan blir riktigt häftig.

Sidor: 1 2 3 4 5

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply