Lista: Tio stjärnor som är mycket sämre än förra året

Lista Tio stjärnor som är mycket sämre än förra året

Tio stjärnspelare som spelar mycket sämre än förra året

”Form är temporärt och klass är permanent” – ett mycket känt citat som verkligen överensstämmer med verkligheten ibland. Det talas även mycket om ’one hit wonder’, ett fenomen som kan vara svårt att förklara hur det uppstår men som alla känner till och kan relatera till. Det är många spelare som gått under radarn i år, och varit bättre än de fått kredit för, medans andra har varit usla. Många stjärnor i den pågående ligakampanjen kan, med tanke på deras prestationer hittills under säsongen, säkert inte vänta tills säsongen är över och det finns en chans att ta igen sig och komma tillbaka på nytt igen, medans andra, defensiva såväl som offensiv, varit på tårna och vissa har fått sina genombrott.

Tio toppspelare som underpresterar

Ibland fungerar det bara inte och formen från föregående säsong sitter inte. Det som spelar roll är vad du gör för att komma tillbaka som räknas. Vi kommer att dyka ner i den här listan nu med ett antal spelare som inte har varit ens i närheten av förra årets form, men först vill vi passa på att tipsa om en del andra populära listor.

10. Thomas Müller – Bayern München,

Lista Tio stjärnor som är mycket sämre än förra året

Den tyske anfallaren har haft mycket svårt att göra mål under de senaste månaderna och ingen kan förstå varför, men statistiken finns där klar och tydlig. Förra året avnjöt Müller sitt bästa målgörarsnitt i sin karriär och gjorde 32 mål i alla turneringar, 20 enbart i Bundesliga. Denna säsong har han enbart lyckats med att göra fem mål, varav ett i Bundesliga. Det är samma mål-per-90-minuter som Philipp Lahm.

Sidor: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply