bet365

LISTA: Tio möjliga genombrott i Allsvenskan 2016

Tio spelare som kan slå igenom på stort i Allsvenskan

Allsvenskan sparkas igång den 2:a april och hela serien börjar med en supermatch – Malmö FF mot IFK Norrköping. Det är inte bara två av seriens allra bästa lag, det är även två av seriens yngsta och mest talangfulla lag. Det är två lag med finess, finurlighet och en härlig energi som kommer drabba samman på Swedbank Stadion när Allsvenskan 2016 drar igång.

De senaste åren har Allsvenskan blivit mycket bättre på att lyfta fram unga talanger och ge dem stora roller i A-laget. Den berömda P96-landslaget som tog VM-brons hjälpte givetvis till och U21-landslagets extrema succé har också bidragit till vår talangboom i svensk fotboll. Nu när Allsvenskan drar igång igen kommer det fram en ny kull med spännande spelare som ska leverera direkt för sina lag. Därför kommer vi på Silly Season Sverige lista tio möjliga genombrott i Allsvenskan 2016.

Spelare som kan slå igenom i Allsvenskan i år

Om ni vill kika på hur hela Allsvenska spelschemat 2016 ser ut kan ni klicka HÄR. Silly Season Sverige har också samlat ihop odds på vem som vinner skytteligan i Allsvenskan och vilken tränare som får sparken först. Tidigare har vi också listat Allsvenskans tio bästa unga spelare och även de bästa domarna i Allsvenskan. Nu tittar vi istället på 10 möjliga genombrott i Allsvenskan 2016.

Vad Silly Season Sverige har tittat på när listan plockades fram är på spelare som är födda senast 1994 och förväntas bli ordinarie eller spela en stor roll i lagets framfart i Allsvenskan 2016. Det är spelare som vi tror kan ta steg från en ordinarie plats i Allsvenskan till att slå igenom och vara utlandsaktuella eller aktuella för flyttar till större klubbar i Allsvenskan vid säsongens slut. Max en spelare per klubb får vara med.

Nu börjar Silly Season Sverige listan över tio möjliga genombrott i Allsvenskan.

 

Niclas Eliasson – AIK

Niclas Eliasson

Omställningen från Falkenbergs FF till AIK har tagit två år och Niclas Eliasson har inte riktigt fått det att stämma i Allsvenskan än. Under årets försäsong har han dock imponerat stort och om han får det att klicka kan Eliasson få sitt definitiva genombrott 2016. Konkurrensen är väldigt tuff på kanterna i AIK och det är helt upp till Eliasson själv att prestera.

 

Eric Smith – IFK Norrköping

Eric Smith

IFK Norrköping har mängder med talanger som bara väntar på att få sitt genombrott. Det finns två extremt intressanta innermittfältare i Eric Smith och Tesfaldet Tekie som båda kan slå igenom 2016. Vi tror dock mest på Eric Smith redan nu eftersom han har en hel säsongs rutin från Halmstad i bagaget och hans fysik är betydligt bättre än lilla Tekies kroppshydda. Spelskickliga Smith kommer få spela i och med Norrköpings intensiva spelschema när man ska kvala till Champions League i sommar.

Sidor: 1 2 3 4 5

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply