LISTA: Tio matcher du inte får missa i sommarens EM-gruppspel

LISTA: Tio matcher du inte får missa i sommarens EM-gruppspel

LISTA: Tio matcher du inte får missa i sommarens EM-gruppspel

Bästa matcherna i EM 2016 – gruppspel

EM 2016 i Frankrike är ett av de största idrottsevenemangen i världen och turneringen följs av flera hundra miljoner tv-tittare varje gång det spelas ett Europamästerskap för landslag.

I turneringen kommer flera världsstjärnor att delta och bland EM-trupperna hittar vi några av de bästa spelarna i turneringen som håller hög klass och det kommer bli en fröjd för ögat för alla de fans som följer matcherna och stöttar sig lag för att ta sig till final. I ett EM är samtliga matcher intressanta då alla vill visa vem som är bäst och representera sitt lag på bästa sätt. Det finns dock några matcher som är mer intressanta än andra och det finns även de matcher som du absolut inte får missa, till exempel semifinalerna och finalen.

I gruppspelet av EM 2016 finns där många intressanta matcher som fotbollsälskare inte får missa och nu har vi på Silly Season Sverige gjort en lista med tio matcher du inte får missa i sommarens EM-gruppspel.

EM 2016 bästa matcherna

Det finns mycket statistik och information om sommarens EM-turnering och det finns alltid något nytt att ta reda på när det kommer till Europamästerskapen i fotboll. Allt från slutspelsträdet i fotbolls-EM 2016 och TV-tider för alla Sveriges matcher, Odds på att Sverige vinner EM 2016 och stjärnorna som missar EM 2016 är intressant att veta och nu har vi på Silly Season Sverige tagit reda på det. Klicka på ämnet du är intresserad av och läs mer!

LISTA: Tio matcher du inte får missa i sommarens EM-gruppspel

Matchen mellan England och Wales spelas den 16 juni i Lens. Både Englands EM-trupp 2016 och Wales EM-trupp 2016 har några av världens bästa spelare. Nästan alla spelare i Wales har någon koppling till Premier League och lagets största stjärna är ingen mindre än Gareth Bale. Något som är lite komiskt är att man under matchdagen har infört ett alkoholförbud i hela staden, detta från 06:00 och 24 timmar framåt.

Sidor: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

bet365
bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply