LISTA: Tio bästa matcherna under försäsongen

bet365

De hetaste matcherna under sommaren

Försäsongen inför kommande säsong har nyligen dragit igång och storlagen håller på att vässa formen, både via nyförvärv och internt. Det pågår just nu långa, tunga och fysiska träningar runt om i världen och det är en period som de flesta fotbollsspelare säkerligen hade kunnat vara utan. Men försäsongen innehåller numer en hel del europeiska toppmatcher då storlagen drabbas samman i International Champions Cup. Vi ska ta en titt på de tio hetaste matcherna under sommaren.

Försäsongens bästa matcher

International Champions Cup 2017 är en turnering som spelas på diverse arenor i USA, Kina och Singapore. Lagen som medverkar är PSG, Roma, Juventus, Barcelona, Real Madrid, Manchester City, Manchester United, Tottenham, Bayern München, Borussia Dortmund, Inter, Milan, Lyon, Arsenal och Chelsea. Det innebär alltså att vi har en hel del saftiga matcher under juli månad.

Du bör heller inte missa några av Silly Season Sveriges tidigare listor som Världens dyraste startelva, U21-EM:s bästa startelva, Arsenals tio sämsta värvningar och de allsvenska stjärnor som kan lämna i sommar.

Men nu drar vi igång vår lista över de bästa matcherna som spelas under sommarens försäsong.

Turneringen kommer visas på Viasats kanaler med start från mitten av juli och slut i början av augusti.

 

Manchester United – Manchester City

Den 20:e juli drabbar ärkerivalerna José Mourinho och Pep Guardiola samman när Manchester United möter Manchester City i Houston, Texas. Kanske får vi se Romelu Lukakus debut i Manchester United redan då? Även om så inte är fallet lär det bli ett spektakulärt möte inför en helt proppfull arena i södra USA.

 

Juventus – Barcelona

Vi får se en tidig supermatch då den 22:a juli då Juventus och Barcelona drabbar samman. Matchen spelas i New Jersey, strax utanför New York, på en arena som kommer ta närmre 100,000 åskådare. Snacka om ett kokande möte på en kokande arena i ett stekhett USA i slutet av juli.

Sidor: 1 2 3 4 5

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply