LISTA: Tio akrobatiska mål som bara blir snyggare

10 otroligt snygga akrobatiska mål

Otroligt akrobatiska och snygga mål? Vem har gjort det snyggaste målet i fotboll? Har du någon gång sett ett mål som fått dig att nästan tappa hakan? Det kan vara en cykelspark eller ett annat snyggt nummer som sätter sig på minnet. Vissa av målen har säkert gjorts på senare tid medan man kommer ihåg andra från flera år tillbaka pga att de är otroliga fotbollsmål.

10 tekniska och snygga mål i fotboll

Det är alltid roligt att se snygga mål men frågan är vilka mål är snyggast? Vi på Silly Season Sverige har nu satt ihop en lista med videoklipp som innehåller 10 akrobatiska mål som du aldrig kommer att få nog av, de kan ses hur många gånger som helst! Det är inte alltid lätt att göra snygga mål med konstsparkar, därför blir man ofta extra glad när en spelare i sitt favoritlag får till något extra. Silly Season Sverige har även skapat listor om annat som involverar mål och som vi tror att du kommer uppskatta. Nedan finner ni några exempel som du kan ta en titt på efter att du gått igenom vår lista med 10 otroligt fina akrobatiska mål.

1. Di Canio inleder listan

Di Canio stod under sin tid i West Ham United för detta otroligt snygga mål, ett mål som italienaren med största sannolikhet aldrig kommer att glömma. Hela målet är perfekt och att han tar den med den närmsta foten gör avslutet ännu snyggare.

Sidor: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply