LISTA: Snyggaste Premier League-målen säsongen 2016-2017

Snyggaste Premier League-målen den gångna säsongen

Det har i vanlig ordning gjorts mängder av vackra mål under årets Premier League-säsong. Vackra anfall, klackar, alla möjliga varianter av konstsparkar och självklart också en hel del makalösa skott. Silly Season Sverige har rankat de tio vackraste. 

Vissa föredrar långskott, andra gillar långa anfall och en del tycker de snyggaste målen oftast är konstsparkar. Av den anledningen är det självklart alltid svårt att ranka vilka mål som faktiskt är snyggast. Silly Season Sverige har i alla fall gjort ett försök och har denna gången valt att fokusera på vilka som gjort Premier Leagues läckraste den gångna säsongen. En lista som inte helt oväntat innehåller en salig blandning av olika typer av mål. Målen är dessutom utspridda på många olika klubbar, endast två lag har två mål på listan. Vilka dessa är får ni reda på när ni går igenom listan.

Premier Leagues vackraste mål

När ni gått igenom listan får ni gärna kika på några av våra andra listor som rör Premier LeaguePremier Leagues bästa målvakter säsongen 16/17, fem saker du inte visste om Mesut Özil och de tio yngsta målgörarna i Premier League är några listor som vi rekommenderar varmt. Trevlig läsning!

10: Laurent Koscielny vs Southampton

Snyggaste Premier League-målen 2016-2017

Målet blir på något vänster ännu vackrare eftersom det görs av en mittback, men Laurent Koscielnys cykelspark mot Southampton var också riktigt snygg. Hur många spelare på samma position hade kunnat göra samma sak?

Se målet: https://www.youtube.com/watch?v=TmCyTv6Zn8A

Sidor: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply