LISTA: Snyggaste matchtröjorna i Allsvenskan 2016

bet365

AIK Hammarby Svenska cupen kanal

LISTA: Snyggaste matchställen i Allsvenskan 2016

Snygga matchtröjor Allsvenskan 2016? Malmö FF matchtröja 2016? AIK matchtröja 2016? IFK Göteborg matchtröja 2016? Det är många som är intresserade av de matchtröjor som de allsvenska lagen kommer att använda denna säsong. Vissa lag har relativt lika tröjor medan andras matchställ ser helt annorlunda ut om man jämför med föregående års design. Det är inte så att någon av tröjorna hade platsat på listorna med de snyggaste matchtröjorna, snyggaste fotbollströjorna eller de fulaste matchtröjorna. Det är heller ingen risk att någon av dessa matchtröjor hamnar på listan över de mest sålda matchtröjorna i världen.

Allsvenskans snyggaste tröjor 2016

Allsvenskans snyggaste tröjor är väldigt stilrena och enfärgade matchtröjor med små detaljer verkar vara tipset som många designers verkar ha tagit till sig. Det ska dock tilläggas att flertalet tröjor under de senaste åren har varit snygga fram tills det att man sätter dit tryck från sponsorer, då kan en tröja förvandlas från den snyggaste till att inte alls vara tilltalande. I vissa fall kan det dock vara tvärtom, men det är väldigt sällan. Ett fåtal av tröjorna är de man använt på försäsongen och de lagen kommer presentera de officiella tröjorna inom kort. Då kommer även listan uppdateras.

Allsvenskans matchtröjor 2016

Vi på Silly Season Sverige har tidigare skapat ett flertalet listor som handlat om just matchtröjor och som har blivit väldigt uppskattade av våra läsare. De listorna har handlat om allt möjligt som rör matchtröjor och vi rekommenderar er att ta en titt på några av dessa innan vi går igenom de snyggaste matchtröjorna i Allsvenskan 2016. Några av de listorna är bland annat de Snyggaste matchtröjorna EM 2016Världens dyraste landslagströjorHistoriens värsta matchtröjor och Spelarna som sålt flest tröjor i Premier League. Nu går vi igenom de snyggaste matchtröjorna i Allsvenskan 2016.

10. Östersund matchtröja 2016

Kommentar: Östersunds adidas matchtröja har knappt förändrats sedan förra året och därför får man en känsla av ”det gamla vanliga”. Nykomlingen kunde hittat en bättre design, men tröjan är basic men ändå snygg på något sätt.

9. Kalmar FF matchtröja 2016

Dags för fotografering på arenan!

A photo posted by Kalmar FF (@kalmar_ff) on

Kommentar: Kalmars hummel matchtröja påminner om den rödvita tröja som det danska landslaget tidigare haft. Tröjan skiljer sig ganska mycket från lagets tröja förra säsongen, men ibland behövs det lite omväxling.

Sidor: 1 2 3 4 5 6

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply