bet365

LISTA: Silly Seasons hetaste spelare

Hetaste spelarna Premier League, La Liga, Serie A, Bundesliga och Ligue 1

Silly Season Sverige listar ett antal stjärnor som kan byta klubbadress i det kommande transferfönstret. Imorgon öppnar transferfönstret. Därför är det lite bra att vi tar en titt på ett antal spelare som mycket väl kan byta klubb i januari. Vi lyfter fram några av de hetaste spelarna Premier League, La Liga, Serie A, Bundesliga och Ligue 1.

Javier Pastore, Paris Saint-Germain

Kommentar: Letar febrilt efter speltid och en utlåning ser ut att hägra i horisonten. Det mesta pekar mot Serie A, men än så länge kan vad som helst hända.
Intresserade klubbar:  Milan, Inter, Napoli, Juventus, Roma, Fiorentina

Yohan Cabaye, Newcastle

Kommentar: Sägs vara redo att lämna Newcastle. Arsenal var redan intresserade av landslagsmannen i somras, och Arsene Wenger kan mycket väl gå efter mer kreativitet till mittfältet. Paris Saint-Germain sägs samtidigt lura bakom kulisserna.
Intresserade klubbar: Arsenal, Paris Saint-Germain

John Guidetti, Manchester City

Kommentar: Är tillbaka från skadehelvetet men i Manchester City får han inte speltid. Rykten har länge placerat svensken i spanska Malaga, men även Championship sägs vara ett alternativ. Anfallaren blir sannolikt utlånad i januari. Kanske Feyenoord vill ta tillbaka publikfavoriten?
Intresserade klubbar: Malaga, Wigan

Edin Dzeko, Manchester City

Kommentar: Den bosniska målskytten har inte fått mycket förtroende av Manuel Pellegrini i höst, och med ett kommande VM sägs stjärnan vara desperat efter speltid.
Intresserade klubbar: Inter, Valencia, Milan, Arsenal, Borussia Dortmund

Fredy Guarin, Inter

Kommentar: Mittfältaren flörtar med José Mourinho och Chelsea länkas allt mer ihop med spelaren. Det blir allt mer sannolikt att stjärnan sparkar boll på Stamford Bridge i vår.
Intresserade klubbar: Chelsea

Diego Costa, Atlético Madrid

Kommentar: Briljerar i Spanien. Briljerar i Europa. Den målsprutande anfallaren leder skytteligan i La Liga och är en av de allra största orsakerna till Atlético Madrids succéhöst. Det är därför föga överraskande att storklubbar länkas ihop med stjärnan.
Intresserade klubbar: Arsenal, Chelsea, Borussia Dortmund

Juan Mata, Chelsea

Kommentar: Den spanska yttern har fått bristande förtroende från José Mourinho och mycket talar för att han letar efter en ny klubbadress.
Intresserade klubbar: PSG, Inter, Atlético Madrid, Juventus

Mohamed Salah, Basel

Kommentar: Har levererat en längre tid i Basel och efter succéhösten verkar det bli Premier League för löftet. Egyptiern sägs vara nära Liverpool, men än finns inget bekräftat.
Intresserade klubbar: Liverpool, Chelsea, Manchester United

Radja Nainggolan, Cagliari

Kommentar: Klubbens president har redan bekräftat att liraren är till salu, och att han gärna ser att han ansluter till Juventus eller Milan. Men även Roma är med i jakten.
Intresserade klubbar: Juventus, Milan, Roma

Iker Casillas, Real Madrid

Kommentar: Får inte förtroendet mellan stolparna, där Diego Lopez tagit över som nummer ett. Sägs långsamt närma sig ett avsked och det har lockat till sig intresse.
Intresserade klubbar: Arsenal, Manchester City

Robert Lewandowski, Borussia Dortmund

Kommentar: Polacken ska enligt rapporter vara ”klar” för spel med Bayern München till nästa säsong. Ett bekräftande uttalande sägs inte vara långt borta, men kanske någon annan storklubb kan lura till sig stjärnan?
Intresserade klubbar: Bayern München, Arsenal, Manchester City

Ola Toivonen, PSV Eindhoven

Kommentar: Svensken sitter på ett kontrakt som går ut efter säsongen, och vill den holländska storklubben få betalt för landslagsmannen behövs en försäljning i januari. Norwich uppgavs vara mycket nära en värvning av spelaren i somras.
Intresserade klubbar: Norwich, Besiktas, Liverpool, Juventus

Michael Essien, Chelsea

Kommentar: Mittfältaren återvände till Chelsea efter spel med Real Madrid. Det har dock inte blivit mycket till förtroende från José Mourinho och ett klubbyte kan bli aktuellt.
Intresserade klubbar: Olympiakos samt några Champions League-klubbar

Ezequiel Lavezzi, Paris Saint-Germain

Kommentar: Har under hösten länkats ihop med bland annat Inter. Har visserligen nu dementerat att en flytt skulle vara aktuellt, men i Silly Seasons värld vet man aldrig.
Intresserade klubbar: Inter, Milan, Arsenal, Tottenham

Nemanja Matic, Benfica

Kommentar: Mittfältaren sägs fått tillåtelse att lämna den portugisiska klubben och Premier League är den mest troliga destinationen.
Intresserade klubbar:  Manchester City, Chelsea

Ashley Cole, Chelsea

Kommentar: Sägs vara i riskzonen till att få lämna Stamford Bridge, efter att en fest med Arsenal-spelare fått José Mourinho att se rött. Intresse rapporteras det finnas gott om för engelsmannen.
Intresserade klubbar: Real Madrid, New York Redbulls, Liverpool, Tottenham

Victor Valdes, Barcelona

Kommentar: Målvakten har redan gjort klart för sig att det här är hans sista säsong med den katalanska klubben. Måste säljas i vinter om storklubben ska få betalt för spelaren.
Intresserade klubbar: Manchester City, Arsenal, Monaco

Diego, Wolfsburg

Kommentar: Med ett kontrakt som löper ut har spelaren lockat till sig intresse från Premier League. Det mesta pekar dock just nu på att det blir Santos för liraren.
Intresserade klubbar: Santos, Arsenal, Southampton

Sebastian Giovinco, Juventus

Kommentar: Har under hösten länkats till flertalet italienska klubbar. Agenten dementerar, men den bristande speltiden kan locka anfallaren till ett tillfälligt klubbyte.
Intresserade klubbar: Torino, Parma, Genoa, Inter

Mario Balotelli, Milan

Kommentar: Nyligen exploderade medierna med diverse uppgifter om att stjärnan var på väg bort från Milan. Detta dementerades snabbt, men det kan lika gärna svänga snabbt igen.
Intresserade klubbar: Chelsea

Mirko Vucinic, Juventus

Kommentar: Sägs vara på väg bort från den gamla damen, där Carlos Tevez och Fernando Llorente går först. Kan användas i bytesaffär med någon Premier League-klubb.
Intresserade klubbar: Chelsea, Manchester United

Leighton Baines, Everton

Kommentar: Fortsätter att vara suverän i Premier League och Manchester United fortsätter att vara intresserade. Äger övergången rum i vinter?
Intresserade klubbar: Manchester United

Nani, Manchester United

Kommentar: Portugisen får inte fullt förtroende i storklubben och har en längre tid ryktats vara på väg bort, trots kontraktsförlängningen i somras.
Intresserade klubbar: Juventus, Inter

Kevin De Bruyne, Chelsea

Kommentar: Belgaren har fått bristande förtroende under José Mourinhos styre, och klubbar sägs följa talangen. Blir utlånad i januari?
Intresserade klubbar: Juventus, Wolfsburg, Borussia Dortmund, Atlético Madrid

Cristian Tello, Barcelona

Kommentar: Den lovande yttern letar efter speltid, vilket han inte får med katalanerna. Nu kanske det blir spel i Liverpool för spanjoren.
Intresserade klubbar: Liverpool, Valencia

Mateo Musacchio, Villarreal

Kommentar: Mittbacken kan vara på väg bort från nykomlingen. Storklubbar har redan visat intresse och vi får se hur det utvecklar sig.
Intresserade klubbar: Barcelona, Napoli, Fiorentina

Har vi missat några spelare? Kommentera!

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply