LISTA: Sämsta spelarna som vunnit Champions League

LISTA: Sämsta spelarna som vunnit Champions League

LISTA: Sämsta spelarna som vunnit Champions League

Sämsta spelarna som vunnit Champions League

Sämsta spelarna som vunnit Champions League? Varje Champions League-lag som vinner turneringen har oftast ett par spelare som kanske egentligen inte borde tillhöra ett titelvinnande lag. Dessa har Silly Season Sverige uppmärksammat genom att plocka ut de sämsta Champions League-vinnarna någonsin. Tio spelare som tillsammans aldrig hade varit i närheten av att tillhöra toppen.

Sämsta spelarna som vunnit Champions League? Real Madrid vann Champions League senast mot Atlético Madrid i Champions League-finalen den 27 maj 2016 på San Siro i Milano Italien. I det vinnande laget fanns bland annat Cristiano Ronaldo, Gareth Bale och Sergio Ramos som lyckades med bedriften att vinna en Champions League-titel. Att just de spelarna vunnit en titel är kanske inte så överraskande. Däremot så finns spelare som du inte kan tro har vunnit Champions League.

Spela på Champions League – Pengarna tillbaka om du inte vinner!

LISTA: Sämsta spelarna som vunnit Champions League

Hur kan han ha vunnit Champions League?

Sämsta spelarna som vunnit Champions League? Samtidigt finns många duktiga spelare som aldrig vunnit Champions League. Stjärnspelare som Romario och Francesco Totti har aldrig fått lyfta bucklan. Detta trots att de spenderat en stor del av sin karriär i klubbar som haft möjlighet att vinna Champions League. I Sverige har vi Zlatan Ibrahimovic som aldrig vunnit Champions League trots att han spelat i flera topplag. Senast så var Zlatan nära semifinal innan hans PSG blev utkörda av Man City i kvartsfinalen, detta 2016.

Dock kan vi stoltsera med att det finns en och annan svensk spelare som vunnit Champions League. Ta er gärna en titt på några av våra andra listor som rör Champions LeagueSpelare med flest Champions League-titlar, länderna med flest Champions League-titlar,  städerna med flest Champions League-titlar, lag som har vunnit Champions League flest gånger och Champions League största segrar genom tiderna är några av våra mest populära Champions League-listor. Trevlig läsning!

9. Pedro Mendes

LISTA- Sämsta spelarna som vunnit Champions League

Källa: telegraph.co.uk

Pedro Mendes vann Champions League med FC Porto 2004 och var en bra spelare, men höll absolut inte den klass för att vinna Europas största klubblagsturnering. Mendes spelade till höger i Jose Mourinhos mittfältsdiamand och spelade hela finalen där man slog AS Monaco med 3-0.

8. Jesper Blomqvist

LISTA- Sämsta spelarna som vunnit Champions League

Källa: teamtalk.com

Det är ingen tvekan om att Jesper Blomqvist var kapabel till att göra fina saker på en fotbollsplan men att ha representerat klubbar som AC Milan och Manchester United kan vara att ta sig vatten över huvudet. Vid endast 20 års ålder nådde han semifinal i VM 1994 och slog även ut Manchester United ur Champions League med IFK Göteborg, detta med 3-1.
Det blev endast 25 matcher under de tre säsonger som svensken var på Old Trafford.

Sidor: 1 2 3 4 5 6 7

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply