• Error, no group ID set! Check your syntax!

Lista: Sämsta elvan som vunnit Premier League

Lista- Sämsta elvan som vunnit Premier League

Elva spelare som otroligt nog vunnit Premier League

Varje Premier League-lag som vinner ligan har oftast ett par spelare som kanske egentligen inte borde tillhöra ett titelvinnande lag. Dessa har Silly Season Sverige uppmärksammat genom att plocka ut den sämsta Premier League-elvan någonsin. En elva som tillsammans aldrig hade varit i närheten av att tillhöra toppen.

Det finns flera duktiga spelare som aldrig vunnit den inhemska ligan. I Premier League har stjärnspelare som David Ginola och Giafranco Zola aldrig fått lyfta bucklan, trots att de spenderat en stor del av sin karriär i England. I Sverige har vi Zlatan Ibrahimovic som aldrig vunnit allsvenskan, vilket kanske är en orättvis jämförelse med tanke på den förhållandevis korta tiden svensken spenderade i Malmö. Men det finns flera spelare även i Sverige som lyckats vinna ligan utan att bidra särskilt mycket till sitt lag.

Lista- Sämsta elvan som vunnit Premier League

Hur kan han ha vunnit ligan?

Ta er gärna en titt på några av våra andra listor som rör Premier LeagueTopp 10: Mest lojala spelarna i Premier League och Topp 10: Bästa betalda spelarna i Premier League är två av våra mest populära. Trevlig läsning!

Målvakt: Stuart Taylor

stuart-taylor-arsenal

Stuart Taylor gjorde nio matcher från start när Arsenal vann ligan säsongen 01/02. Men det är inte bara i Londonklubben som Taylor fått knapert med speltid. Engelsmannen har väl egentligen aldrig varit en uttalad förstamålvakt i någon av klubbarna han spelat i.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply