LISTA: Så slutar Premier League 2015/2016

bet365

Så slutar Premier League position 10-6

Så slutar Premier League

10. Swansea: Garry Monk är en spännande tränare med spännande idéer. Det kan mycket väl bli en ny stark säsong från walesarna, som har etablerat sig ordentligt i Premier League.

9. Everton: Det tar emot lite att tippa Everton så högt efter deras svaga säsong senast. Jag väljer dock att lita på att Roberto Martinez tar vara på sin sista chans och ser till att laget är med i kampen om Europa-platserna.

8. Southampton: Kommer inte vara lika bra som i fjol. Hela laget formtoppade och förvånade alla. Nu har man dock förväntningar på sig att motsvara för första gången att motsvara, och det blir nog svårt. Jag väljer dock att placera dem på en fin åttondeplats på listan, trots att deras bästa spelare Morgan Schneiderlin har lämnat. De kan dock hamna både bakom Everton och Swansea tror jag.

7. Stoke City: Listans stora skräll kanske? Jag tror faktiskt starkt på kultförklarade Stoke, då Mark Hughes är den tränare av samtliga i Premier League som jag tror har tydligast plan med sina värvningar. Ibrahim Affelay blir spännande att se i ett Stoke som avslutade med en fantastisk vinst mot Liverpool i fjol.

6. Tottenham: Kan Harry Kane upprepa succén från förra säsongen? Tveksamt, men han kan ändå göra en del mål för att lyfta sitt Tottenham. Toby Alderweireld blir ett nyttigt nyförvärv. Det blir dock inte mer än den sjätteplats som jag har placerat dem på tror jag.

Sidor: 1 2 3 4 5 6 7

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply