LISTA: Roligaste namnen i fotbolls VM 2018

Roligaste namnen i Fotbolls VM 2018

Roligaste namnen i fotbolls VM 2018

Det finns många roliga saker med fotbolls och VM, men inte minst så går det att hitta de roligaste namnen i fotbolls VM 2018. Det finns ju så mycket att njuta av under det här världsmästerskapet i fotboll. Inte minst handlar det om grymma matcher och många mål från de bästa anfallarna i VM.

Men, som sagt, även lite annat. För till exempel så går det att hitta roliga spelarnamn i VM 2018. Vi ska dock erkänna att det här inte är det enklaste. Just därför kommer vi att ta med namn som är roliga och har varit underhållande i fotbollen rent generell.

Roligaste spelarnamnen i Fotbolls VM 2018

Dock kommer vi på Silly Season Sverige att titta lite på de roligaste namnen i fotboll. De första namnen i listan kommer att vara för spelare eller tränare som spelat eller spelar, men dock inte är med i VM 2018.

Det är något som vi kommer att spara till sist. De avslutande namnen blir några av de som finns i VM 2018 – och kan locka till skratt. Så funderar du på vilka de roligaste spelarnamnen i VM 2018 och hela fotbollen är? Låt oss då komma med några kandidater.

LISTA: Roligaste spelarnamnen i VM 2018

Som sagt, det finns jättemycket att läsa om i VM 2018 som anordnas av Fifa. Det kan bland annat vara alla resultat från fotbolls VM 2018, eller kanske vem som har gjort flest mål i VM. För de som undrar om om TV tider VM 2018 och lite annat så går det också att läsa om.

Nu ska allt fokus lägga på de roligaste namnen i VM 2018 och även hela fotbollen. För först ut så ska vi ta upp de namnen som inte är kopplade till VM i fotboll 2018. Sedan kommer VM roligaste namn att dyka upp.

Säg gärna till om ni tycker att något namn förtjänar att vara med på listan, eller tvärtom.

Argel Fucks

Roligaste namnen i fotboll

Det här är ju förstås ett extra roligt namn om en bor i ett engelskt talande land. Men den förre brasilianska fotbollsspelaren lär ju i alla fall kunna dra en hel del skatt i passkontrollen på många flygplatser. Fråganä r ju om Brasilien (6,00) har större chanser att vinna VM 2018 än vad det här namnet är roligt?

Sidor: 1 2 3

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365