LISTA: Konstigaste skäggen i fotbolls VM 2018

Konstigaste skäggen i fotbolls VM 2018

Konstigaste skäggen i fotbolls VM 2018

Låt oss fortsätta med VM-listor som en kanske inte har tänkt på. Det är nu dags att se över de konstigaste skäggen i fotbolls VM 2018. Inte heller det här blir något enkelt att göra, då det finns många val. Så just därför kommer vi på redaktionen från Silly Season Sverige att göra som tidigare.

Det vill säga att några av de första namnen kommer vara spelare som inte är med i det här världsmästerskapet. Men däremot så kommer det ju gå bra att få ta del av en hel del spelare från VM med lite sköna skägg.

Mest spektakulära skäggen inom fotbollen

Till exempel så går det ju att hitta många olika skägg i VM 2018, men vilka är de konstigaste skäggen i fotbolls VM 2018? Till exempel så kan vi ju säga att konstigaste i det här fallet inte betyder fula. Det kan handla om såväl spekulera skägg och speciella på olika sätt.

Det som kommer att hända är att vi nu ska gå igenom de konstigaste skäggen i fotbolls vm 2018 – vilka tror du kommer finnas med? Om det finns några som förtjänar, eller inte förtjänar, en plats här så kan ni alltid komma med era åsikter.

Lista: Konstigaste skäggen i fotbolls VM 2018

Ja, nu för tiden finns det många skägg att spana in i VM. De allra flesta spelarna har ju låtit det hela växa ut. Vill du sedan läsa mer om VM så går det också att göra. Till exempel har vi skrivit om de fulaste frisyrerna i VM 2018, och även VM 2018 roligaste namnen.

Ännu saker om VM går det att läsa om för de intresserade. Eller vad säger ni om att läsa om bäst betalda tränarna i VM 2018? Ja, det allra mesta finns här för er. Men nu lägger vi allt fokus på konstigaste skäggen i fotbolls VM.

Andrea Pirlo, Italien

Häftigaste skäggen VM 2018

Italienarna är ju kända för sin medvetenhet om mode. Något som Andrea Pirlo verkligen visar upp här. Dessutom så är ju hans skägg något som får klassa som väldigt stilfullt, snarare än konstigt. Men med på listan är den förre Milan och Juventus-mittfältaren

Sidor: 1 2 3 4

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply