LISTA: Januaris 30 bästa värvningar – hittills

bet365

Här nedan följer vår ranking (30-16). Resten av listan hittar ni i bildspelet ovan. Tyck till i kommentarsfältet om hur er lista skulle se ut!

30. Bernardo Silva, Benfica > Monaco
29. Kevin Krampl, Red Bull Salzburg > Borussia Dortmund
28. Carlos Gil, Valencia > Aston Villa
27. Isaac Kiese Thelin, Malmö FF > Bordeaux
26. Ivan Strinic, Dnipro > Napoli

25. Alessandro Diamanti, Guangzhou Evergrande > Fiorentina(lån)
24. Yaya Sanogo, Arsenal > Crystal Palace(lån)
23. Hatem Ben Arfa, Newcastle > Nice
22. Tin Jedvaj, Roma > Bayer Leverkusen
21. Luis Muriel, Udinese > Sampdoria(lån)

20. Krystian Bielik, Leagia Warsawa > Arsenal.
19. Eljero Elia, Werder Bremen > Southampton(lån)
18. Marcelo Brozović, Dinamo Zagreb > Inter 
17. Cani, Villarreal > Atlético Madrid(lån)
16. Andrej Kramaric, HNK Rijeka > Leicester

15. Joel Campbell, Arsenal – Villarreal(lån)
Kommentar: Costaricanen fick inte lämna The Gunners i somras och under hösten blev det inte direkt mycket speltid för anfallaren. Nu har han äntligen lyckats lämna Emirates(på lån) och förväntningarna är höga i La Liga-klubben på att han ska leverera som under fotbolls-VM i somras.

14. Alessio Cerci, Atlético Madrid > Milan(lån)
Kommentar: Ingick i den där bytesaffären med Atlético Madrid, där Fernando Torres lämnade Rossoneri och italienaren anslöt. De flesta förväntade sig att Cerci skulle lyckas bäst av de två, men hittills har det sett svagt ut. Men den tidigare Torino-stjärnan har potential, har landslagsrutin och är dessutom revanschsugen efter en iskall höst.

13. Matija Nastasic, Manchester City > Schalke 04(lån)
Kommentar: Den tidigare Fiorentina-försvararen lämnar nu äntligen kylan i Manchester och slängs direkt in i den tyska hetluften. Nu kommer han till en ny miljö för att få spela fotboll – och visst lär han få mer av den varan i Bundesliga?

12. Suso, Liverpool > Milan
Kommentar: I frysboxen i Liverpool. Nu i ett Milan där kantspelet är av hög prioritet. Spanjoren kommer till en ny miljö och spelaren har potential. Får Filippo Inzaghi(eller vem som nu kommer att träna klubben de kommande veckorna och framåt) få ordning på Suso?

11. Martin Ödegaard, Strömgodset > Real Madrid
Kommentar: Den mest omtalade, jagade spelaren på transfermarknaden. En strid mellan i princip alla världens storklubbar som vanns av Real Madrid. Norrmannen har gigantisk potential, men frågan är om han kan leva upp till förväntningarna(som är hyfsat stora efter den här hösten).

Bubblare: Igor Filipenko, BATE Borisov > Malaga. Doneil Henry, Toronto > West Ham. Mauro Zarate, West Ham > QPR. Mauricio Pinilla, Genoa > Atalanta. Erkan Zengin, Eskisehirspor > Trabzonspor. Philipp Wollscheid, Bayer Leverkusen > Stoke. M’Baye Niang, Milan > Genoa. Silvestre Varela, Porto > Parma. Matt Grimes, Exeter City > Swansea.

Innehållsförteckning

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply