LISTA: Höstens bästa spelare i Premier League

bet365
bet365

Premier Leagues bästa spelare under höstsäsongen

Snart drar det extremt intensiva julschemat igång i Premier League där vissa lag endast har en dags vila mellan matcherna. Det är just julperioden som gör Premier League så speciell och det är den enda ligan som håller fotbollsälskare ordentligt sysselsatta under ledigheten runt ju och nyår.

Nästan halva Premier League-säsongen är spelad och vi kan konstatera att Leicester City överraskande nog leder hela Premier League, tätt följt av ett Arsenal som många tror kommer vinna ligan till slut. Nu när snart halva säsongen är spelad har vi också fått se en hel del makalösa genombrott och spelare som varit konstigt bra. Därför ska vi ta en titt på Premier Leagues bästa spelare under hösten.

De bästa spelarna i Premier League hösten 2015

Tidigare har vi listat de mest lojala spelarna i Premier League, de snällaste/fulaste lagen i Premier League, lagen i Premier League med flest egna produkter, de snabbaste spelarna i Premier League och de bäst betalda spelarna i Premier League. Nu är det dags att ta en titt på de bästa spelarna under hösten i Premier League 2015/2016.

Listan baseras på redaktionen här på Silly Season Sveriges åsikter om hur bra spelarna har varit. Det finns därför inget rätt eller fel, utan det är redaktionens åsikter som listan baseras på. Vi har listat de fem främsta spelarna och en hel del bubblare som har varit bra, men inte bland de fem bästa i vår mening. Nu tittar vi på Premier Leagues bästa spelare under hösten.

Bubblare: Dmitri Payet, Ross Barkley, Romelu Lukaku, Hector Bellerin, Nacho Monreal, Laurent Koscielny, Dele Alli, Odion Ighalo, Jack Butland, N’Golo Kanté, Kevin De Bruyne, Gerard Deulofeu, Etienne Capoue och Troy Deeney.

KLICKA VIDARE FÖR ATT SE TOPP 5

Sidor: 1 2 3 4 5 6

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply