LISTA: Hetaste matcherna i Europa League-slutspelet

LISTA Hetaste matcherna i Europa League-slutspelet

I dag drar slutspelet i Europa League igång. Silly Season Sverige har listat de fem hetaste sextondelsfinalerna i turneringen. En slutspelsomgång där flera svenskar kommer att medverka. 

Efter att de första åttondelsfinalerna i Champions League spelats är det nu dags för Europa League-slutspelet att dra igång. Bland sextondelsfinalerna finner vi flera intressanta möten, som dessutom innehåller en del svenskar. John Guidetti, Zlatan Ibrahimovic, Andreas Granqvist, Oscar Wendt och Viktor Claesson är fem landslagsspelare som kan finnas på planen när matcherna drar igång ikväll.

Men vilka matcher är egentligen hetast? Silly Season Sverige har listat de fem matcher vi tycker kan vara värt att hålla ett extra öga på i kväll. Vad sägs exempelvis om Zlatan Ibrahimovic mot franskt motstånd, eller ett möte mellan två storklubbar i Spanien och Italien? Vilka matcher som kommer med på listan får ni reda på nedan.

När ni kikat igenom listan får ni gärna titta på några av våra andra sammanställningar här på Silly Season Sverige. En högaktuell och intressant lista är exempelvis vilka åttondelsfinaler vi anser vara mest sevärda i Champions League-slutspelet, eller  varför inte ta en titt på hur skytteligan i Champions League ser ut.  Men nu, till listan – trevlig läsning!

5: Krasnodar – Fenerbache

LISTA Hetaste matcherna i Europa League-slutspelet

Både Krasnodar och Fenerbache befinner sig för tillfället i toppen av respektive liga. Krasnodar femma i ryska ligan och Fenerbache fyra i den turkiska. Men det är väl kanske framför allt på grund av de svenskar som kan finnas på planen som gör matchen intressant. Efter många om och men blev den förre Elfsborgsstjärnan Viktor Claesson klar för den ryska klubben, och kan göra tävlingsdebut i dag, en klubb där redan Andreas Granqvist är lagkapten. Dessutom finns den tidigare GAIS-spelaren Wanderson i laget. Fenerbache vet vi har ett stort supporterfölje även i Sverige. Perfekt match att dra igång slutspelsomgången med. Matchen har nämligen avspark redan klockan 17.00.

Sidor: 1 2 3 4 5

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply