Lista: Fyra affärer i De Gea-anda

AFFÄRER LIKT DAVID DE GEA – REAL MADRID

Sommarens största transfersaga tog slut för några dagar sen och det gick inte att undgå affären mellan Manchester United och Real Madrid där La Liga-klubben ville värva David De Gea. Enligt uppgifter i spansk media ska den spanska huvudstadsklubben ha erbjudit 30 miljoner plus Keylor Navas för att knyta till sig Premier League-målvakten. Det hela såg ut att gå i lås men en försening under deadline day gjorde att Real Madrid blev utan en ny målvakt samt att David De Gea löper risken att ha en svår säsong framför sig på Old Trafford.

Situationen med den före detta Atlético Madrid-målvakten är inte unik och under de senaste åren har det hänt flertalet förhandlingar som varit likadana. Vi på Silly Season Sverige har nu satt ihop en lista med affärer i David De Gea-anda där några av de även kommer från transferfönstret som precis stängt sommaren 2015.

FEM SPELARE SOM INTE FICK LÄMNA PÅ GRUND AV FÖRSENADE PAPPER

Listorna på Silly Season Sverige har blivit väldigt uppskattade av våra läsare. Därför vill vi även rekommendera just dig att ta en titt på de för att få reda på fakta om ditt favoritlag eller din favoritspelare. Nedan har vi tagit ut ett axplock av de bästa listorna, ta gärna en titt på de efter att vi gått igenom fyra affärer i David De Gea-anda.

 

 

 

1. Bryan Ruiz till Levante

Fulham v AFC Bournemouth - Sky Bet Championship

Under vinterfönstret i januari var Fulham-spelaren Bryan Ruiz väldigt nära att skriva på för La Liga-klubben Levante, men FIFA accepterade inte Valencia-klubbens ansökan då de ansåg att ansökan kom in försent.

Förra året gjorde spelaren ett fint VM-slutspel för Costa Rica när man var en av de lag som överraskade mest. Ruiz spelar numera i den portugisiska ligan där han representerar Sporting Clube de Portugal.

Sidor: 1 2 3 4

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply