LISTA: Fem saker United-fansen bör veta om Anthony Martial

5 saker du inte visste om Anthony Martial

Under tisdagen stod det klart att Anthony Martial skriver på för Manchester United och lämnar därmed AS Monaco efter två år i den rödvita klubben.

Vad vet du om Anthony Martial? Manchester Uniteds senaste nyförvärv Anthony Martial står i rampljuset även om han inte gjort sin första match hos The Red Devils. Anledningen är att Old Trafford-klubben fått kritik då man betalat en summa på 36 miljoner pund för en 19-årig anfallare som fortfarande har mycket kvar till att vara en komplett fotbollsspelare.

Vissa experter menar till och med att United tappat sin heder efter att ha lagt ut en stor summa på en spelare som inte sägs vara värd vad klubben betalar. Varför är Martial nästa storstjärna?

Fem fakta om Anthony Martial som du bör veta

Det finns många som inte känner till spelaren och letar efter fakta om Anthony Martial. Vi på Silly Season Sverige har nu satt ihop en lista med intressant information om Anthony Martial. Detta bör du beta om Manchester Unites nyförvärv Anthony Martial.

Silly Season Sveriges listor är väldigt uppskattade, därför har vi nu tagit ut tre av våra mest populära för att ge dig mer information om fotbollsvärldens lag och spelare, häng med!

1) Han är anfallare, men har inte gjort särskilt många mål

För 36 miljoner pund får man inte så många mål längre. Under förra säsongen blev det endast åtta mål för spelaren i Ligue 1, vilket är ett snitt på ett mål var fjärde match. Det blev inga fullträffar i Champions League och under säsongen 2013/2014 mäktade spelaren endast med två mål på 15 matcher.

Under Martials debutsäsong i Lyon blev det inga mål alls trots att han spelade som anfallare. Totalt har det blivit 13 mål i liga och cupspel för fransmannen vilket gör att United betalar omkring 3 miljoner pund per mål. Ska man vara ärlig är åtta mål i Ligue 1 inte dåligt för en tonåring men anledningen till att fler tänker på det är för att United betalade en extremt hög summa för spelaren.

Sidor: 1 2 3 4 5

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply