Lista: Fem saker som ska rädda Chelsea

Lista: Fem saker som ska rädda Chelsea

Fem saker som Guus Hiddink måste göra i Chelsea

Klarar Chelsea att ta en Champions League-plats? Vad måste Chelsea göra för att rädda säsongen? Chelsea befinner sig just nu i kris och i mitten av december stod det klart att Jose Mourinho sparkas från klubben. Portugisen har fått bud från bland annat AS Roma och Premier League-femman Manchester UnitedMourinhos framtid ser ganska ljus ut men frågan är vad Chelsea ska göra för att rädda den säsong som man inlett med endast fem vinster på 17 matcher? Vi på Silly Season Sverige har nu satt ihop en lista med fem saker som Guus Hiddink måste göra under det halvår som han måste göra för att säsongen inte ska räknas som misslyckad.

Fem nycklar för Guus Hiddink

Tidigare har vi på Silly Season Sverige gjort flertalet listor som blivit väldigt uppskattade av våra läsare. Nedan finns några exempel på listor som är bland de mest lästa på siten. Ta gärna en titt på de efter att vi gått igenom fem saker Guus Hiddink måste göra i Chelsea.

 

 

5. Få till en stabil defensiv

Jose Mourinho ändrade mycket i backlinjen under sin tid i klubben och tillsammans med skadan på Thibaut Courtois har det inte blivit bra på lagets nedre lagdelar. John Terry byttes ut för första gången under Jose Mourinho i början av säsongen samtidigt som Ivanovic och Cahill inte alls har presterat som man förväntat sig.

Guus Hiddinks absolut första sak att få rätt på är defensiven.

Sidor: 1 2 3 4 5

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply