LISTA: Fem saker du inte visste om Henrikh Mkhitaryan

bet365

Fem saker du inte visste om Manchester United nyförvärv Henrikh Mkhitaryan

Under onsdagseftermiddagen blev den länge förväntade affären klar – Henrikh Mkhitaryan till Manchester United. Det är den nya tränaren José Mourinhos andra riktigt, riktigt stora affär till Manchester United. Man har ju också värvat den något svenskbekante Zlatan Ibrahimovic som inte många i fotbollsvärlden kan ha missat. Utöver dessa har man också plockat in mittbacken Eric Bailly.

Den senaste och den dyraste värvningen är alltså Henrik Mkhitaryan. Armeniern har anslutit från Borussia Dortmund för närmre 400 miljoner kronor och lägg på en saftig lön i Manchester Uniteds redan mäktiga lönelista så förstår ni att det är en imponerande spelare man knutit till sig. För att ta en närmre titt på vem Mkhitaryan verkligen är har vi på Silly Season Sverige listan fem saker du inte visste om Henrikh Mkhitaryan.

Vem är Henrikh Mkhitaryan – Manchester Uniteds dyra nyförvärv

Vi kommer kunna få en närmre titt på vem armeniern Mkhitaryan verkligen är i sommar eftersom Manchester United ska träningsspelare i Göteborg senare i sommar. Först har vi tagit fram fem intressanta fakta om Henrik Mkhitaryan.

Ni kan också ta en titt på de tio bästa citaten Zlatan Ibrahimovic vräkt ut sig eller sju saker José Mourinho måste förbättra med Manchester United. Nu tar vi också och listar 5 saker du inte visste om Manchester Uniteds Henrikh Mkhitaryan.

5. Mkhitaryan pratar sju olika språk

Borussia Dortmund ger Arsenal grönt ljus - kan sälja Henrikh Mkhitaryan

Henrikh Mkhitaryan är känd för sitt smarta och fina rörelsemönster på fotbollsplanen, men det är inte bara där han är begåvad. Den 27-åriga armeniern talar faktiskt hela sju språk flytande. Utöver sitt hemspråk talar han franska, engelska, portugisiska, ryska, ukrainska och tyska. Det är ett extremt imponerande ordförråd Manchester Uniteds nyförvärv måste besitta.

Sidor: 1 2 3 4 5

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply