LISTA: Fem fotbollshöjdpunkter du inte vill missa 2018

LISTA Fem fotbollshöjdpunkter du inte vill missa 2018

LISTA Fem fotbollshöjdpunkter du inte vill missa 2018

Fem saker du inte vill missa 2018

Nu har 2018 precis börjat och därmed lämnar vi 2017 bakom oss. Det har varit ett magnifikt fotbollsår, som vanligt, med flera spektakulära ögonblick. Eller vad sägs om när Sverige slog ut Italien och kvalificerade sig för VM, Östersunds framfart i Europa League, Cristiano Ronaldos guldboll eller varför inte de hjärtvärmande ögonblick när spelare från Chapecoense gjorde comeback efter flygplanskraschen. 2017 var sannerligen ett magiskt år för fotbollen och vi har all anledning att hoppas av 2018 blir minst lika minnesvärt.

Vad väntar då 2018? Vad vill du inte missa 2018? Vad kommer vara det bästa som händer i fotbollen 2018? Vi på Silly Season Sverige har samlat ihop fem av de absolut hetaste händelserna som kommer hända det nya året som precis börjat. Självklart får vi inte med alla höjdpunkter då det finns så oändligt många, utan det är redaktionens val av ögonblick som just de ser fram lite extra mot.

Uppgifter- Hazard kan bli Premier Leagues bästa spelare

Missa inte:
– 15 fulaste matchställen 17/18
– Världens snabbaste fotbollsspelare
– 8 storvärvningar som kan ske 2018

2018 bästa händelser i fotboll

Är det någon händelse, någon match eller något annat du saknar i Silly Season Sveriges lista? Kommentera gärna vad just du ser fram extra mycket mot. Kanske är det Allsvenskan, kanske är det Champions League-finalen eller kanske är det något mindre uppmärksammat som händer runt om i världen?

Nu kör vi igång listan på fem fotbollshöjdpunkter du inte vill missa 2018.

 

5. Östersund i Europa League

LISTA Fem fotbollshöjdpunkter du inte vill missa 2018

Östersunds FKs framfart i Europa League har gått så långt att man hyllas över hela världen för sin framgång. Från division 2 till sextondelsfinal i Europa League på så få år är fantastiskt och det blev bara bättre när man lottades mot Arsenal i EL. Det kommer bli två helt magiska matcher för Östersund och svensk fotboll. Man  kanske till och med lyckas slå ut Arsenal? Med en kombination av underskattning, egen skicklighet och lite tur är det långt ifrån omöjligt. Östersund har en vana att överraska oss.

Sidor: 1 2 3 4 5

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply