LISTA: Fem anledningar till att Manchester United borde värva VNL

LISTA: Fem anledningar till att Manchester United borde värva VNL
bet365

Varför Victor Nilsson-Lindelöf är perfekt för Manchester United

Ryktena om Victor Nilsson-Lindelöf och Manchester United har eskalerat något väldigt de senaste dagarna. Även om det varit snack om Manchester United en längre tid, så har den senaste veckan handlat nästan oavbrutet om VNL i de brittiska pressarna. Alla tecken pekar verkligen på att VNL kommer bli svensk nummer två i Manchester United tillsammans med Zlatan Ibrahimovic.

Är Manchester United egentligen rätt val för VNL? Med tanke på att 22-åringen har de flesta storklubbarna i Europa efter sig så kan han egentligen bara välja vart han vill spela. Under José Mourinho och hans defensiva tänk så talar mycket för att VNL kan blomstra i Man United om affären väl går igenom. Vi på Silly Season Sverige går igenom fem anledningar till att Manchester United borde värva VNL.

Manchester United vill köpa Victor Nilsson-Lindelöf

Det är uppenbart att Manchester United vill köpa VNL och hans agent har även sagt att man har mottagit ett kontraktsförslag från en klubb, men inte avslöjat vilken. Zlatan har redan välkomnat Victor och det mesta talar för att svenskarna snart är lagkamrater. VNL lär dock inte tjäna riktigt lika mycket som Zlatan i Manchester United.

Passar verkligen Manchester United och Victor Nilsson-Lindelöf ihop så bra som alla säger? Vi har listat fem anledningen till att det skulle bli en lyckad flytt, både för United och för VNL. Nu tittar vi på fem anledningar till att Manchester United borde värva VNL.

 

5. Manchester United behöver en försvarare i världsklass

LISTA: Fem anledningar till att Manchester United borde värva VNL

Visst har Manchester United redan mittbackar som Eric Bailly och Chris Smalling samt den förbättrade duon Phil Jones och Marco Rojo, men man behöver ändå en mittback som har potentialen att bli en världsspelare. Både Bailly och Smalling är skadebenägna och Jones och Rojo är säkerhetsrisker normalt sätt. Därför hade Victor Nilsson-Lindelöf kunnat bli den konstanta punkt i Uniteds försvarslinje i deras kamp mot att åter komma tillbaka till toppen i England och Europa.

Sidor: 1 2 3 4 5

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply