Lista: Elva stjärnor som var mycket bättre än deras pappor

8. Miroslav Klose

Lista Elva stjärnor som var mycket bättre än deras pappor

Josef Klose var på sin tid en ganska populär anfallare som spelade i bland annat Frankrike, för Auxerre, och hjälpte dem att flytta upp till Ligue 1. Hans son, Miroslav Klose, föddes i Polen men migrerade med familjen till Tyskland där han växte upp, och kom att bli en av världens vassaste anfallare för sitt land.

På klubbnivå blommade han sent, men i internationella matcher för Tyskland var han alltid så vass och så precis, och är Tyskland bäste målskytt genom tiderna med 71 mål, och Tyskland har aldrig förlorat en match som han har gjort mål i.

7. Sergio Busquets

Lista Elva stjärnor som var mycket bättre än deras pappor

Sergio Busquets är son till Carles Busquets, som tidigare var målvakt i Barcelona. Carles blev aldrig förstemålvakt i klubben, men gjorde över 100 matcher i Blaugrana. Efter sin pensionering valde Carles att återvända till Barcelona men som målvaktscoach och är där än idag.

Hans son Sergio däremot är en reguljär syn i startelvan och är en av världens bästa defensiva mittfältare, och hans tacklingar och passningar på mittfältet är formidabla. Trots att han enbart är 28 år gammal har han redan gjort mer än 400 matcher för klubben och närmar sig 100 matcher för Spanien.

Lista- Elva stjärnor som var mycket bättre än deras pappor

Sidor: 1 2 3 4 5

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply