Lista: Elva stjärnor som var mycket bättre än deras pappor

7. Sergio Busquets

Lista: Elva stjärnor som var mycket bättre än deras pappor

Sergio Busquets är son till Carles Busquets, som tidigare var målvakt i Barcelona. Carles blev aldrig förstemålvakt i klubben, men gjorde över 100 matcher i Blaugrana. Efter sin pensionering valde Carles att återvända till Barcelona men som målvaktscoach och är där än idag.

Hans son Sergio däremot är en reguljär syn i startelvan och är en av världens bästa defensiva mittfältare, och hans tacklingar och passningar på mittfältet är formidabla. Trots att han enbart är 28 år gammal har han redan gjort mer än 400 matcher för klubben och närmar sig 100 matcher för Spanien.

6. Pierre-Emerick Aubameyang

Pierre Aubameyang spenderade nästan hela sin karriär spelandes i Frankrike, med en sejour i Toulouse speciellt uppskattad, och han var en av de bästa gabonesiska fotbollsspelarna genom tiderna. Hans son, Pierre-Emerick Aubameyang, har övertagit hans arv och är numera kapten i Gabon.

Pierre-Emerick är en av de mest dynamiska anfallsspelarna i världen idag och har varit i en otrolig form under de senaste säsongerna, och många av världens toppklubbar är efter honom. I januari 2018 stod det klart att det blev en flytt till Arsenal. Han är där en av lagets bäst betalda spelare.

5. Gonzalo Higuain

Gonzalo Higuain är en mycket eftertraktad argentinsk anfallare som nyligen såldes i en rekordbrytande transfer från Napoli till Juventus, där även kontroverser blommade upp, då han lyckats sätta hela Serie A i brand med sina mål. Han började karriären i Real Madrid och öste in över 100 mål för Los Blancos under loppet av sex säsonger. Numera spelar han i Juventus och är på väg att vinna ännu en titel med klubben, att addera till de han redan har från Real Madrid. Han har även gjort 31 mål på 67 matcher för Argentina. Jorgé Higuain var en argentinsk mittback som var känd för att göra många mål, och spelade för stora klubbar som Boca Juniors och River Plate, men fick aldrig representera Argentina.

Sidor: 1 2 3

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply