LISTA: De tio snyggaste vintage-tröjorna i världen

LISTA: De tio snyggaste vintage-tröjorna i världen

LISTA: Fotbollslagen med snyggast tröjor – vintage

 Vilket lag har snyggast fotbollströjor i vintage? Snyggaste fotbollströjorna förr i tiden? Hur haft storlagens tröjor sett ut idag om de var vintage? Fotbollströjor är ett ämne som är intressant för många. Det finns väldigt många fans som samlar på tröjor från favoritlaget eller tröjor med spelarnamn som man ser upp till extra mycket. Det kan vara för att spelaren gjort något speciellt på eller utanför planen, för att du hejar på ett lag eller helt enkelt för att du tycken att det är en av de snyggaste fotbollströjorna i världen. Dagens fotbollströjor är väldigt olika om man ser till hur de såg ut tidigare under 1900-talet. Hur skulle storlagens tröjor sett ut för 50 år sen? och vilka fotbollströjor skulle du vilja köpa?

Många vill veta allt om de 20 snyggaste matchtröjorna 2015/2016de snyggaste matchtröjorna EM 2016 och historiens värsta matchtröjor. information som både är välbehövd om man ska köpa någon ny tröja eller om man bara vill få reda om tröjor som är speciella eller som inte lanserats än. Listan är inte en rakning och bilderna kommer från behance.net

Lista över de snyggaste fotbollströjorna i Vintage

Tidigare har vi på Silly Season Sverige publicerat listor som löst av flera tiotusentals besökare. Listor som har handlat om allt från snyggaste matchtröjorna i Allsvenskan 2016 och de tio snyggaste matchställen på FIFA 16 till de fem snyggaste fotbollsskorna som släpps i april. Ta gärna en titt på de efter att vi gått igenom de snyggaste vintage-tröjorna idag.

1. F.C Barcelona

Om världens kanske just nu bästa klubblag FC Barcelona hade haft en vintage-tröja idag. Denna hade dock i och för sig inte sett så tråkig ut att spela i.

Sidor: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply