Lista: De lyckligaste ögonblicken i Cristiano Ronaldos karriär

De lyckligaste ögonblicken i Cristiano Ronaldos karriär

På söndag kan Cristiano Ronaldo få vara med om ännu ett lyckligt ögonblick i sin karriär. Då spelar Portugal EM-final mot värdnationen Frankrike. Vinner Ronaldo och hans mannar den finalen innebär det att Real Madrid-anfallaren tar hem sin första guldmedalj med sitt landslag. Det är något som skulle göra storstjärnan väldigt glad, då han har varit nära att vinna EM två gånger tidigare. I EM 2004 förlorade man i finalen mot Grekland på hemmaplan och i EM 2012 kom man på delad tredjeplats efter att ha förlorat mot Spanien på straffar i semifinalen.

Ända sedan den professionella debuten år 2002 har megastjärnan upplevt det ena magiska ögonblicket efter det andra. Portugisen har varit med om att vinna Champions League, Premier LeagueLa LigaFA-cupen och Copa del Rey. Men vad är egentligen det lyckligaste ögonblicket i Cristiano Ronaldos karriär?

Cristiano Ronaldos fem bästa ögonblick i fotbollskarriären

Tidigare har vi på Silly Season Sverige gjort listor om de tio bästa landslagen i historien, fem saker du inte visste om Henrikh Mkhitaryan och Fyra punkter vi kommer sakna med Zlatan Ibrahimovic i det svenska landslaget. Innan ni tar en titt på de listorna rekommenderar vi först att ni läser om de lyckligaste ögonblicken i Cristiano Ronaldos karriär.

5. FA-cupen 2004

FA-cupen 2004

Den 22a maj 2004 tog Cristiano Ronaldo hem sin första titel på professionell nivå tillsammans med Manchester United. Man finalbesegrade Millwall med 3-0 på Millennium Stadium CardiffRonaldo inledde målskyttet i den 44e minuten, och i andra halvleken gjorde Ruud van Nistelrooy två mål. Efter att ha drömt om det sedan barndomen fick Ronaldo äntligen smacka på segerns sötma.

Sidor: 1 2 3 4 5

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply