LISTA: De bästa spelarna i Chelsea FC, FIFA 16

Topp 10 Bästa spelarna i Chelsea FC, FIFA 16

Topp 20: Chelseas bästa spelare på FIFA 16

Bästa Chelseaspelarna på FIFA 16? Vilka är de bästa spelarna i Chelsea på FIFA 16? För att vinna matcher så handlar det ytterst om att göra mål på FIFA 16. Här hittar du de främsta spelarna i Chelseas trupp på FIFA 16. Vilka Chelsea-spelare ska man välja på FIFA2016? Detta är de bästa spelarna som kan ge dig målen eller avgörande räddningar när du hamnar i ett knivigt läge och behöver  att vinna matcher på FIFA 16En soloprestation där motståndarna står som fastfrusna i marken är en fröjd för ögat. När du behöver försvara väldigt mycket eller pusha framåt för att göra mål  är det en av dessa tio spelare som du ska låta göra jobbet. Samtliga bilder är hämtade från EASports.com.

Topp 20: Bästa spelarna i Chelsea på FIFA 16

När vi ändå snart ska få reda på vilka de bästa Chelsea-spelarna på FIFA 16 är så kan vi lika bra ta reda på vad spelarna tjänar och kolla in Chelseas löner & lönelista 2015-2016. Fotbollsspelares löner är något som är intressant för många och tar man en titt på till exempel Liverpools löner & lönelista 2015-2016Manchester United löner & lönelista 2015-2016 eller Arsenal löner & lönelista 2015-2016 ser vi att fotbollsspelare i Premier League är bland de bäst betalda i världenGivetvis är inte alla våra listor uppdaterade, men listorna ger en bra bild av verkligheten och hjälp när man ska hitta de bästa spelarna på FIFA 16.

Låt oss nu ta en titt på de bästa spelarna i Chelsea på FIFA 16.

FIFA 16 Player Ratings – Chelsea FC

Så här ser FIFA 16-ratingen ut för spelarna i Chelsea FC.

Jamal Blackman

Ännu har Jamal Blackman mycket kvar innan han kan spela i Chelseas A-lag då man redan har två otroligt bra målvakter men 22-åringen är väldigt lovande och kommer troligen att vara andramålvakt bakom Thibaut Courtois på Stamford Bridge.

Kenedy

Kenedy hämtades in för inte så längesen från den brasilianska ligan och är en av de mest talangfulla anfallarna i den brasilianska fotbollen. Spelaren kom från Fluminense 2015 efter två säsongen i A-laget.

Ruben Loftus-Cheek

Född 1996 men spelar väldigt moget och har fått göra flera inhopp i A-lagsmatcher. Loftus-Cheek är en av de mest lovande spelarna i Chelsea och kommer blomma ut inom kort.

Bertrand Traoré

En annan anfallare som Chelsea kommer att använda sig av i framtiden är Bertrand Traoré. Den vänsterfotade spelaren från Burkina Faso har ett silverkort på FIFA 16 men kommer troligen att uppgraderas inom ett par år.

Sidor: 1 2 3 4 5 6 7 8

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply