LISTA: De 10 hetaste nyförvärven hittills i sommar

10 hetaste värvningarna hittills i sommar (t.om 6 augusti)

Vilka är de hetaste värvningarna hittills? Under sommarens transferfönster har det genomförts cirka 20.000 övergångar mellan fotbollsklubbar. Vissa spelar har blivit utlånade medan andra blivit sålda. Det finns en hel del spelare som de flesta aldrig hört namnet på innan men så finns det även toppspelare som valt att byta klubb på grund av olika orsaker eller anledningar. Vi har tagit en titt på de senaste värvningarna och sållat ut de sämsta värvningarna och enbart fokuserat oss på de största värvningarna och de dyraste värvningarna för att hitta de bästa nyförvärven inför säsongen 2015/2016

Lista med sommarens tio hetaste nyförvärv

Vi på Silly Season Sverige har nu satt ihop en lista med de tio bästa nyförvärven inför säsongen 2015/2016. Spelare från Europas toppligor finns med och vissa av de ser mer eller mindre som riktiga kap om man ser till prislappen. TOPP 10: Största flopparna i Premier League 2014/2015TOPP 10: Spaniens största fotbollsarenor och TOPP 10: Stjärnorna med högst transfervärde är tre listor som är populära bland våra läsare och vi rekommenderar dig att ta en titt på de efter att vi gått igenom lista med de hetaste nyförvärven hittills i sommar, häng med!

Mario Mandzukic (Juventus)

Han kanske inte gillas av alla men Mario Mandzukic verkar ha varit en bra värvning för Juventus som kostade de 1,3 miljoner pund. 29-åringen är inne i sin bästa period i karriären även om det inte riktigt gick vägen för honom i Atlético Madrid förra säsongen.

Kroaten har lovat Juventus-fansen mycket mål, likt Tévez innan han flyttade till Boca Juniors och det känns som att detta köpet blev bra tillslut ändå.

Sidor: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply